Mondial Movers Van Dijk | Certificaten en verklaringen

Certificaten en verklaringen

Erkende Verhuizers
Mondial Van Dijk Verhuizingen beschikt over een uitgebreid managementsysteem, dat alle facetten van het sturen en beheersen van de onderneming omhelst. We zijn gecertificeerd volgens: ISO 9002 (kwaliteitsmanagementsysteem); ISO 14001 (milieumanagementsysteem) en OHSAS 18001 (arbo- en veiligheidsmanagementsysteem). Uiteraard is Mondial Van Dijk Verhuizingen aangesloten bij Erkende Verhuizers.

 

Projectverhuizer - getoetst
Vaak wordt bij Europese Aanbestedingen in het kader van de kwaliteitseisen door de aanbestedende partij gevraagd naar het PPV-certificaat of het kunnen aantonen van kwaliteit op basis van PPV-gelijkwaardig. Dit in het kader van de Non-discriminatie regels.
Mondial Movers heeft hierop het volgende antwoord: Onze verhuizers hebben de diverse opleidingen voor projectverhuizer gevolgd. Deze opleidingen worden gegeven door het Verhuiscollege, een onderdeel van de ‘Erkende Verhuizers’. Vaak wordt voor de kwaliteitseisen bij een projectverhuizing verwezen naar de ‘PPV-eisen’ die gelden voor leden van de PPV. Onze organisatie is geen lid van de vereniging PPV, maar voldoet natuurlijk wel aan hoge kwaliteitseisen. Door verregaande kwaliteitsbeheersing en -controle overstijgen wij, in de dagelijkse praktijk, de eerder genoemde minimale eisen bij aanbestedingen.
Wij hebben onze kwaliteit op het gebied van projectverhuizingen door een onafhankelijke organisatie voor u laten toetsen volgens de CRITERIA GEKWALIFICEERDE PROJECTVERHUIZERS en mochten een certificaat ontvangen van DEKRA.
Op verzoek kunnen wij onze opdrachtgevers het rapport van de toetsing aan de genoemde criteria op het gebied van projectverhuizingen doen toekomen.

 

Download hier het certificaat

offerteberekening verhuizing

Van:
Straat + nr Plaats
Naar:
Straat + nr Plaats Uw e-mail

de mening van onze klanten en leveranciers