Verhuisbedrijf Cuijk

Bent u aan het zoeken naar een vakkundig en betrouwbaar verhuisbedrijf in Cuijk? Van Dijk Verhuizingen is als Erkende Verhuizer gespecialiseerd in A tot Z verhuizingen in Cuijk en omstreken. Onze professioneel opgeleide verhuizers verzorgen een vlekkeloze verhuizing voor zowel grote als kleine boedels. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen voor de particuliere als zakelijke markt. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Cuijk

Vanaf de oprichting van Van Dijk Verhuisbedrijf in 1945 zijn wij actief in omgeving van Cuijk. Door de jaren heen is ons bedrijf flink gegroeid en met ons is de kwaliteit ook aanzienlijk meegegroeid. Naast mensen met affiniteit voor het verhuizen, hebben wij alleen specifiek opgeleid personeel in dienst om een gerichte en geruisloze verhuizing te garanderen. Naast de vakkennis zijn onze mensen bekend in Cuijk en helpen ze u graag met uw verhuizing van of naar het fijne Cuijk. Of u nu in het centrum verhuist of naar de Kraaijenbergse Plassen, wij staan voor u klaar en maken van uw verhuizing een succes.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Cuijk

Van Dijk verhuisbedrijf Cuijk levert een totaaldienst. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over de logistieke ongemakken. Ook planmatig nemen wij alle zorgen uit handen. Onze totaaldienst is op te delen in verschillende diensten die aan bod kunnen komen, afhankelijk van de situatie en het type verhuizing. Verhuisbedrijf Cuijk Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Verhuizer Cuijk

Zoekt u een verhuizer in Cuijk? Als verhuisbedrijf staan wij voor kwaliteit. Iedere dag streven wij ernaar om de beste service te bieden voor onze verhuis aanvragen. U kiest voor Van Dijk verhuizer Cuijk wanneer u verhuisplannen heeft en begeleid wilt worden in het gehele verhuistraject. Wij ontnemen u van alle zorgen en ongemakken die een verhuizing met zich meebrengt. Als bedrijf zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Zo bent u bent u verzekerd van een professionele dienst, door een vakkundige verhuizer in Cuijk. Als Erkend Verhuisbedrijf garanderen wij u een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn vakmensen die opgeleid zijn tot professionele verhuizers. Uw spullen zijn verzekerd, dit is een voordeel van een Erkend Verhuisbedrijf.

Erkend Verhuisbedrijf Cuijk

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Cuijk. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons. 

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Cuijk

Dus, gaat u verhuizen naar Cuijk of naar het Land van Cuijk? Het dorp dat niet alleen tijdens carnaval gezellig is, in een gemeente die bekend staat om haar eeuwenoude landschap met natuurlijke afwisseling. Wij ondersteunen u graag met een soepele verhuizing van of naar Cuijk! Met onze verhuisservice maken we van uw verhuizing een feestje. Bent u klaar om te verhuizen naar Cuijk? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.
 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?