In- en uitpakken verhuisservice

Inpak en uitpak stress bij een verhuizing van een woning, bedrijf, kantoor of afdeling voorkomen? Maak dan gebruik van de van Dijk inpak en uitpakservice. Ideaal voor en na een verhuizing, maar ook mogelijk voor materialen die in de opslag gaan.

Inpakken voor verhuizing

Voor een verhuizing is het wenselijk om zoveel mogelijk zaken in te pakken. Hiervoor bieden wij een inpak service tijdens een verhuizing. Binnen onze dienstverlening bieden wij zeer veel verschillende vormen van verhuisdozen en bakken, inpakmaterialen, etiketten en stickerplannen. Daarnaast gebruiken wij ook beschermingsmiddelen zoals verhuisdekens, hoekbeschermers, liften, rijplaten, loopmatten en dergelijke tijdens het inpakken en/of transportklaar maken van uw materialen.

Uitpakken

Klaar met verhuizen? Dan kan alles weer uitgepakt worden. Ook hierbij assisteren onze medewerkers om alle materialen in de juiste ruimte op de juiste wijze weer uit te pakken. Zo heeft u alles weer netjes geordend uitgepakt zoals het was alvorens het ingepakt werd. Het uitpakken kan ook het ophangen en monteren van meubelen en inventaris bevatten.

In- en uitpakken informatie

Vragen over in en uitpakken?

Contact