Verhuisbedrijf Grubbenvorst

Gaat u verhuizen van of naar Grubbenvorst en zoekt u een geschikt verhuisbedrijf in Grubbenvorst om hierbij te ondersteunen? Of het liefst zelf volledig uit handen te nemen? Van Dijk Verhuizingen is de juiste partij voor een soepele, prettige en efficiënte verhuizing. We kijken samen naar wat u precies nodig heeft, wat uw wensen zijn en wanneer het u het beste uitkomt. Onze verhuizersgaan met alle liefde voor u aan de slag, zowel voor een omvangrijke verhuizing als een kleinere verhuizing. Onze volledige dienstverlening is gericht op het verlichten van uw stress en werkzaamheden rondom de verhuizing. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Grubbenvorst

Er zijn maar weinig plaatsen in Limburg, Gelderland of Noord-Brabant waar we niet bekend zijn, en Grubbenvorst vormt daarop geen uitzondering. Onze verhuizers zijn al vele jaren actief in Grubbenvorst en zorgen voor een maatwerk verhuizing die aansluit bij uw wensen. We onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en op maat gemaakte aanpak. Leer meer over onze specialisatie en hoe we verhuizingen op een persoonlijke manier aanpakken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Grubbenvorst

Van Dijk verhuisbedrijf in Grubbenvorst levert een totaaldienst. Wij staan u bij tijdens het gehele proces van de verhuizing en nemen indien gewenst alles voor u uit handen, letterlijk. We denken graag mee met uw specifieke wensen om zo tot een maatwerk verhuizing voor u te komen. Onze verhuizers nemen uiteraard het zware werk uit handen, maar onze dienstverlening gaat verder. Aanvullende diensten waar we bij kunnen helpen zijn zowel technisch als praktijk een toevoeging, afhankelijk van wat nodig is. Verhuisbedrijf Grubbenvorst Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Verhuizer Grubbenvorst

Grubbenvorst in een rustige plek gelegen in de buurt van het gezellige Venlo, en biedt volop mogelijkheden voor groei. Het is een goed bereikbare locatie die interessant is om naartoe te verhuizen. Of u nu naar Grubbenvorst verhuist of juist ergens anders naartoe gaat, onze verhuizers staan graag voor u klaar!

Onze verhuizers zijn altijd transparant in het contact en maken duidelijke afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als Erkende Verhuizers zijn wij aangesloten bij een landelijk netwerk, wat zorgt voor extra zekerheid op meerdere vlakken. Zo verzekeren wij u van een kwalitatieve verhuizing van al uw spullen, met de nodige zorg voor uw eigendommen. Bovendien zijn wij verzekerd bij schade, wat u nog meer gemoedsrust geeft.

Door te kiezen voor Van Dijk als verhuisbedrijf in Grubbenvorst kunt u zorgeloos genieten van alles wat deze sfeervolle plek te bieden heeft. Laat de verhuizing over aan de experts en verhuis zonder zorgen van of naar Grubbenvorst.

Erkend Verhuisbedrijf Grubbenvorst

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Grubbenvorst. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Grubbenvorst

Gaat u verhuizen naar Grubbenvorst? Dan helpen wij u graag om uw verhuizing soepel en prettig te laten verlopen. Met onze verhuisservice wordt iedere verhuizing een succes en ontzorgen wij u volledig.

Bent u klaar om te verhuizen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556. Wij staan klaar om uw verhuizing naar Grubbenvorst tot een succes te maken!

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?