Kantoren verhuizen

Het verhuizen van een kantooromgeving komt veel voor. Vaak komt een erkende verhuizer van pas op het moment het kantoor een verhuizing moet regelen waarbij meerdere werkplekken en inventaris verhuist moeten worden. Met de erkende verhuizer weet u zeker dat uw kantoorverhuizing snel en effectief wordt uitgevoerd. Met de handyman en montageservice kunt u uw kantooromgeving zelfs zo laten uitvoeren dat u meteen weer aan het werk kan.

Bedrijf / Project verhuizen Kennismaken

Case informatie

Circulair verhuizen

Onder hoge tijdsdruk toch kiezen voor duurzaamheid. De GGD Gelderland-Zuid heeft, met dank aan Mondial Van Dijk Verhuizingen, op circulaire wijze een nieuwe corona testlocatie ingericht. Maar liefst 88 procent van de benodigde inventaris (zoals bureaus en bureaustoelen) werd geleverd vanuit het unieke reuse en repurpose programma van het verhuisbedrijf.. Bekijk de case door op het plaatje te klikken.

Contact opnemen

GGD Circulair verhuizen

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

Verhuizing NAVO Hoofdkwartier

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

Grootste circulaire verhuisproject van Europa

De verhuizing van het NAVO-hoofdkwartier in Brussel mag met recht het grootste circulaire project in de Europese verhuisbranche worden genoemd. In het kader van duurzaamheid was de ambitie om al het overtollige meubilair een nieuwe bestemming te geven (reuse, recycle en refurbish). Mondial Van Dijk Verhuizingen had als ervaren circulair verhuizer de eer om deze megaoperatie uit te voeren. Bekijk de case door op het plaatje te klikken.

Contact opnemen

Kantoor verhuizen

van Dijk voert als erkende verhuizer bijna op dagelijkse basis verhuizingen uit van kantoorruimte, zowel gehele kantoren als afdelingen met een aantal werkplekken. Ook voor een kantoorverhuizing waarbij uw werkplekken slechts verplaatst worden naar een andere ruimte binnen uw gebouw of terrein is mogelijk.

  • Kantoorverhuizingen met complete inventaris van Archiefkast tot werkplek
  • Geschikt voor kleine en grote kantoren
  • Verhuizen van kantoorruimte binnen dezelfde locatie en/of terrein mogelijk
  • Erkende verhuizer met de juiste materialen en hulpmiddelen

Erkende verhuizer

Van Dijk verhuizingen is ervaren in het verhuizen van kantoren. Als onderdeel van Mondial Movers voerde van Dijk verhuizingen al vele van dergelijke verhuizingen uit.

Elke verhuizing van een kantoor is op maat. Wilt u starten met een verhuizing van uw kantoor? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

Kantoor verhuizen

Vragen over kantoorverhuizingen?