Verhuisbedrijf Oploo

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Oploo? Zoek niet verder! Van Dijk verhuizingen verzorgt professionele verhuizingen binnen en rondom Oploo. Binnen het land van Cuijk zijn we erg actief als verhuisbedrijf, waardoor we goed kunnen schakelen. Van Dijk verhuizingen is gespecialiseerd in de coördinatie van particulieren en zakelijke vraagstukken. Van dozen inpakken tot inzetten van een 'handyman', alles is mogelijk om uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten lopen. Benieuwd naar de mogelijkheden van verhuisbedrijf Oploo? Ontdek het in een vrijblijvende offerte.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Verhuizer Oploo

Oriënteert u naar een verhuizer in Oploo? Dan bent u vast en zeker op zoek naar een vertrouwd bedrijf, waarbij u niet voor verassingen komt te staan. Van Dijk Verhuizingen is een verhuizer in Oploo die aangesloten is bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Zo bent u verzekerd van een professionele verhuisdienst. Als professioneel verhuizer in Oploo zijn we bekend met verhuizingen binnen het Land van Cuijk en weten we de juiste logistieke planning te maken voor iedere klus. We begrijpen dat een verhuizing een last kan zijn. Het uitbesteden van zo een logistike onderming kan dan ook een juiste keus zijn. Dit scheelt u veel tijd, energie en stressvolle dagen. Het is dan wel prettig dat uw verhuisbedrijf een bekende verhuizer in Oploo is. Van de Vloetweg in het centrum tot aan de Driehoek en de Heikant. Geen verhuizing is te gek.

Erkende Verhuizers

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Verhuizen naar Oploo

Gaat u binnenkort verhuizen naar Oploo, het dorp dat geniet van haar groene natuurgebieden en mooie wandelroutes? Dan bent u een gelukkig mens. Maar uw verhuizing kan nog leuker worden! Hoe denkt u? Dat wordt het wanneer u het verhuizen uitbesteed aan een professioneel verhuisbedrijf in Oploo. De hulp van onze verhuizers maakt het verhuizen naar Oploo een stuk gemakkelijker. Wij verzorgen het hele logistieke proces, tillen de zware dozen en nemen de totale coördinatie uit handen. Hierdoor hoeft u zich alleen maar druk te maken over de inrichting van uw nieuwe woning. Verhuizen naar Oploo wordt een stuk leuker met de verhuisservice van Van Dijk Verhuizingen.


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Als verhuizers met affiniteit voor mensen en het verlenen van hulp zijn staan wij al meer dan 75 jaar klaar met onze dienstverlening. Als transparante organisatie vormen eerlijkheid en genegenheid de belangrijkste waarden voor ons. Iets wat erkend wordt door het branchekeurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Mondial van Dijk is onderdeel van door heel Nederland opererende Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Erkend Verhuisbedrijf Oploo

Als professioneel verhuisbedrijf zoeken wij altijd naar de beste dienstverlening voor onze klanten. Daarom zijn we aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Dit kenmerk geeft u de garantie op de diensten van een professionele verhuizer. Een van de kenmerken van een erkend verhuisbedrijf in Oploo is dat we professionele verhuizers in dienst hebben. U ontvangt altijd een hoogwaardige kwaliteit aan service. Wij gaan op een vertrouwelijke manier met uw inboedel om. 

Onze medewerkers zijn ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. Kom vrijblijvend met ons in contact, dan bespreken we de mogelijkheden en stellen we een op maat gemaakte offerte op.

Van Dijk - De duurzame verhuizer

  • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
  • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
  • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?