Circulair opkoop

Waar een standaard opkoper de spullen van u overneemt die nog van waarde zijn en u achterlaat met de spullen die hij niet meer kan verkopen doet van Dijk het anders.

Van Dijk ontzorgd u echt en dan ook nog met een circulaire gedachte. Wij inventariseren de totale overbodige inventaris en zorgen dat wij u van alles af helpen. Ook onder grote tijdsdruk kan en doet van Dijk dat.

Wij hebben diverse cases beschikbaar t.b.v. circulair opkopen. circulair opkopen is meestal onderdeel van een circulair plan en inventarisatie. Neemt u eens vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Inventarisatie laten uitvoeren Contact opnemen

Circulair opkopen

Voor van Dijk verhuizingen is er weinig verschil tussen circulair opkopen en circulair opruimen (link). Van Dijk regelt het gewoon. De kosten maar ook de opbrengst worden duidelijk en transparant aangeboden in een offerte. Waardoor u geld krijgt voor de producten die nog geld waard zijn en u betaald voor wat normaal als afval gezien word. Echter nemen wij de producten voor eigen ruimte en risico mee en zorgen wij ervoor dat dit Circulair wordt opgeruimd.

Verkoop en opkoop

Van Dijk verhuizingen heeft eigen specialisten in huis die naast een verhuizing ook het verkopen & opkopen van uw (overbodige) materialen kunnen bewerkstelligen.

Contact opnemen

Informatie over opkopen?

Vragen over circulaire opkoop?

Contact