Verhuizen

Mooi! U gaat verhuizen? Van Dijk verhuizingen kan u zeker helpen bij uw verhuizing van uw woning of inboedel. Of u nu naar een ander land gaat verhuizen of verhuist in Nederland, wij staan voor u klaar met onze diensten om het verhuizen van A tot Z te regelen.

Snel
geregeld

Verhuizen in
heel Nederland

Opslag
mogelijk

Duurzaam
afvoeren

Verhuizen met uw bedrijf of Internationaal verhuizen? kijk dan op hier voor bedrijfsverhuizing en hier voor verhuizen naar het buitenland.

Ik wil verhuizen, wat nu?

De knoop is doorgehakt! Er gaat verhuisd worden. Tijdens het plannen om te verhuizen komen er ontzettend veel dingen op u af. Er kunnen verhuisdozen worden geregeld, meubels worden gedemonteerd en ingepakt en er moet (meestal) een verhuiswagen worden geregeld. Misschien heeft u ook meubels over na de verhuizing die u niet meer nodig heeft en duurzaam wilt laten opruimen of hergebruiken.

"En vergeet niet uw etiketten, instructies, verhuislift en eventueel tijdelijke opslag van goederen. Bij van Dijk verhuizers kan dit allemaal en is uw verhuizing in de juiste handen"

Verhuizen inboedel

De keuze voor het inschakelen van een goed verhuisbedrijf voor het verhuizen van uw inboedel is essentieel. U zoekt een partij die weet wat hij moet doen en knelpunten oplost voordat deze ontstaan. U wilt ten slotte doorgaan met uw eigen dingen en het hele verhuisproces (of een deel daarvan) uit handen geven aan een verhuisbedrijf. Zo wordt uw verhuizing zo efficiënt mogelijk uitgevoerd en is het uiteindelijk goedkoper om uit te besteden.

Contact opnemen

Wist u dat...

  • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
  • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
  • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
  • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
  • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Uw gegevens

  • Opmerkingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie is van Dijk Verhuizingen?

Van Dijk verhuizingen is een familiebedrijf in hart en nieren. Al meer dan 35 jaar staat van dijk verhuizingen klaar met alle diensten op het gebied van verhuizen, opslag en alle diensten die daarbij horen, voor bedrijf verhuizen en particulier verhuizen.

Erkende verhuizer

Van Dijk Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven en heeft alleen opgeleide verhuizers in dienst. Ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. De leeftijdsopbouw van ons team is uiteenlopend: van twintigers tot zestigers. En ook deze laatsten zijn nog geregeld voor ons actief.

Makkelijk Verhuizen
groot en klein


Vragen over verhuizen?