Inventarisatie

Wilt u aan de slag met uw organisatie op het gebied van een bedrijfsverhuizing, een nieuw interieur ontwerp óf het werken via een circulair plan? Laat eens een inventarisatie uitvoeren door Van Dijk Verhuizingen. Wij maken voor u een behoefte-analyse waar precies in verwerkt wordt waar uw organisatie op dit moment het meeste behoefte aan heeft.

Van Dijk Verhuizingen kan op elk gewenst moment in een proces van ontwerp tot verhuizing inspringen. Wij hebben eigen specialisten in dienst en werken regelmatig met externe gespecialiseerde professionals voor specifieke wensen.

Contact opnemen

Behoefte-analyse

U bent na aan het denken over een mogelijke verhuizing van uw organisatie maar u weet niet waar in het proces u moet beginnen? Denkt u na over de uitstraling van de nieuwe locatie en de mogelijkheden van alle inventaris en materiaal van uw huidige locatie? Wilt u alle behoefte in kaart brengen en de mogelijkheden weten? Maak dan kennis met de ervaren professionals van Van Dijk Verhuizingen. Van Dijk denkt met u mee en komt vrijblijvend bij uw locatie(s) kijken voor een inventarisatie en een offerte voor het maken van een behoefte-analyse.

Onze behoeften analyse bevatten ook

  • Het doel en doelstellingen van het project;
  • Een kostenindicatie;
  • Een tijdspad/planning;
  • De verwachtingen van de klant;
  • De verwachtingen van Van Dijk.

Heeft u interesse in onze inventarisatie en behoefte- analyse? Neem dan contact met ons via het contactformulier of bel met onze medewerkers.

Inventarisatie informatie?

Vragen over Inventarisatie?