Verhuisbedrijf Helmond

Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Helmond?

Van Dijk verhuizingen is uw Erkend Verhuizer die uw verhuizing regelt van A tot Z. Met 75 jaar ervaring in verhuizen, weet Van Dijk verhuizingen als geen ander een verhuizing perfect uit te voeren. Wij zijn een gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen. Gaat u verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf in Helmond? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Verhuizer Helmond

Op zoek naar een verhuizer in Helmond? Bij een verhuizing komen er veel zaken op u af. Vooral de logistieke planning en fysieke verhuizing kan ongemakken bieden. Daarom schakelt u een betrouwbare partner als Van Dijk Verhuizingen in als verhuizer in Helmond. 

Als verhuizer zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Zo bent u bent u verzekerd van een professionele dienst, door een vakkundige verhuizer in Helmond. 

Als Erkend Verhuisbedrijf garanderen wij u een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn vakmensen die opgeleid zijn tot professionele verhuizers. Uw spullen zijn verzekerd, dit is een voordeel van een Erkend Verhuisbedrijf. Benieuwd wat Van Dijk Boxmeer voor u kan betekenen? Bekijk de mogelijkheden als verhuizer in Helmond.

Erkende Verhuizers

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Verhuizen naar Helmond

Gaat u verhuizen naar Helmond? Het Noord-Brabantse dorp dat bekend staat om haar rijke geschiedenis. Veel van deze karaktereigenschappen zijn hedendaags nog terug te vinden in het dorp. Mooi meegenomen wanneer u gaat verhuizen naar Helmond dus. Uw verhuizing naar Helmond uitbesteden? Zoek dan niet verder! Van Dijk Verhuizingen maakt het verhuizen naar Helmond leuk! Nóg leuker denkt u? Jazeker. Dat wordt het wanneer u uw verhuizing overlaat aan een professioneel verhuisbedrijf dat u van A tot Z ontlast in het verhuisproces. Zo verzorgen wij het logistieke proces, tillen wij de (zware) dozen en nemen we de totale coördinatie uit handen. U hoeft zich alleen maar druk te maken over uw nieuwe woning. Verhuizen naar Helmond wordt een stuk leuker met de verhuisservice van Van Dijk Verhuizingen.


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Erkend Verhuisbedrijf Helmond

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Wijchen. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons.

Van Dijk - De duurzame verhuizer

  • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
  • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
  • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?