Ontruimen

Een belangrijk onderdeel van onze verhuisservice is ontruimen en opruimen; het leeg, bezemschoon en 'in originele staat' opleveren van een woning, afdeling, bedrijfsruimte, fabriek gebouw of ander vastgoed. Wij dragen zorg over uw inboedel en materialen en kunnen dit naar wens opslaan in onze opslag, refurbishen of duurzaam afvoeren.

Contact opnemen Meer verhuisservice

Woning of pand ontruimen

Woning of pand ontruimen? Van Dijk Verhuizingen is een erkend verhuizer én gespecialiseerd in ontruimen. Van Dijk ontruimt uw gehele inventaris, inboedel en materialen en zorgt voor het bezemschoon opleveren van de ruimte. Wij bieden ook een circulair plan en opruimen diensten voor bedrijven. Als particulier helpen wij u ook met het ontruimen en eventueel duurzaam afvoeren van overbodige goederen.

Ontruimen door van Dijk Verhuizingen

  • Verhuisdozen, bakken en kisten in meerdere formaten;
  • Beschermmateriaal zoals loopmatten, liftbescherming etc.
  • Speciaal ingerichte vervoersmiddelen in meerdere formaten;
  • Getraind personeel in ontruimen;
  • U hoeft zelf (als u dat wilt) niets te doen;
  • Snelle realisatie van een ontruiming;
  • Ontruiming met (tijdelijke) opslag indien nodig.

Contact

O(p)(nt)ruimen?

Opruimen en ontruimen wordt nog wel eens door elkaar gebruikt. Ontruimen is het leeg, bezemschoon en (meestal) in originele staat opleveren van een woning, pand, fabriek, loods, kantoor of ander vastgoed. Bij onze opruimservice hoeft de ruimte niet persé leeg en in originele staat teruggebracht te worden, maar bevat vaak het afvoeren van overbodige materialen en netjes maken van de ruimte.

Wist u dat wij nog veel meer verhuisservice en facilitaire diensten bieden? Bekijk de mogelijkheden

Meer over opruimen

Vragen over verhuizen?