Circulair Plan

Het goede voornemen is er! Uw organisatie wil graag duurzaam en circulair werken. Maar hoe pakt u dit nu aan op het gebied van verhuizen, huisvesten, inventaris en het gebruik van 'duurzame' middelen? Wat is nu écht duurzaam en hoe kan uw organisatie nu zo circulair en duurzaam mogelijk opereren, zonder dat dit afbreuk doet en juist bijdraagt aan het imago én de portemonnee. U heeft een circulair plan nodig. En Van Dijk Verhuizingen is de specialist die vanuit de gehele kern van de organisatie zo duurzaam en circulair mogelijk optreedt.

Inventarisatie laten uitvoeren Contact opnemen

Circulair plan

In een circulair plan, dat u kunt laten maken door de projectmanagement professionals van Van Dijk Verhuizingen, staat beschreven hoe uw organisatie het meest effectief circulair kan opereren. Dit kan snel gebeuren - vaak binnen de drukte en deadlines van opleveringen, opruimen en ontruimen, zowel projectmatig als regulier.

Vergeet de standaard verhuizer

Het uitgangspunt van de standaard verhuizer is weggooien. Van Dijk heeft duurzaamheid en circulariteit in het hart van de organisatie verweven en heeft hier de afgelopen jaren grote stappen mee gemaakt, zoals:

  • Groot netwerk van eindgebruikers voor Re-use (hergebruik);
  • Samenwerkingen met NGO's en goede doelen en bijbehorende platformen;
  • Grote eigen Re-use hal met materialen voor hergebruik;
  • Refurbish indien Re-use niet mogelijk is;
  • Repurpose indien Refurbish niet mogelijk is;
  • Recycling en duurzaam afvoeren als Repurpose niet mogelijk is.

Circulair opruimen binnen uw organisatie

Het is goed om te weten dat Van Dijk Verhuizingen er alles aan doet om uw overbodige materialen een tweede leven te geven en te hergebruiken, maar voor uw organisatie biedt Van Dijk ook een Asset management systeem: Realtime,  uw voorraad in onze loodsen bijhouden en zodoende uw materialen effectief zelf tijdelijk opslaan en hergebruiken wanneer u dit nodig heeft. Laat u informeren over alle mogelijkheden tijdens een adviesgesprek.

Contact opnemen

Circulair plan nodig?

Case informatie

Mondial Movers steunt TU/e in campagne ‘zero waste’

De TU/e heeft als voorvechter van duurzaamheid een ambitieus doel gesteld: een volledig afvalvrije universiteit in 2030. Om dit te bereiken wordt er samengewerkt met alle facilitaire leveranciers, waaronder Mondial Movers. “Juist door de ketensamenwerking leren we op een andere manier naar het probleem te kijken en komen er goede ideeën naar voren.” Bekijk de case door op het plaatje te klikken.

Contact opnemen

Mondial Movers steunt TU/e in campagne ‘zero waste’

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

Vragen over circulaire plannen?