Bedrijfsopslag

Voor, tijdens en na een bedrijfsverhuizing kan er een behoefte zijn voor de opslag van goederen en materialen. niet alleen biedt van Dijk de mogelijkheid tot doorlopende opslag met realtime voorraad inzicht (asset management) maar ook mogelijkheden tot projectmatige en tijdelijke opslag van materialen. Meer weten over bedrijfsopslag? Neem dan eens contact op met onze professionals. Wij helpen u graag verder.

Meer over opslag Contact opnemen

Doorlopende opslag (Mobis)

Wisselt in uw organisatie de benodigde inventaris regelmatig? Dan biedt het opslag- en beheersysteem MoBis een oplossing. Hiermee heeft uw organisatie een realtime inzicht in de overtollige inventaris en voorraden met als doel het hergebruik te stimuleren.

Wilt u meer informatie over MoBis binnen uw organisatie? Neem dan een contact met ons op.

Projectmatige opslag

Bij projectmatige opslag ontruimen we een ruimte of gebouw en slaan we de spullen na registratie op in containers, kisten of pallets in ons opslag pakhuis. Onze opslag voldoet aan de strengste richtlijnen voor opslag.

Meer over opslag

Meer weten over bedrijfsopslag?

Case informatie

Laboratorium verhuizing en MoBis

In het laboratorium van Masterlab (onderdeel van Nutreco) zijn de analyses weer gefaseerd opgestart, nadat er eerder een korte brand in het lab is geweest. Met het circulaire opslag- en beheersysteem MoBis kon Masterlab snel en eenvoudig de apparatuur, die in opslag staat bij Mondial Van Dijk Verhuizingen, weer terug laten bezorgen. Bekijk de case door op het plaatje te klikken.

Contact opnemen

Masterlab laboratorium

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.