Verhuisbedrijf Boxmeer

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Boxmeer? Kies dan voor Van Dijk verhuizingen. Met meer dan 75 jaar ervaring in het verhuizen van particulieren en bedrijven, weten wij als geen ander verhuisbedrijf, u te ontzorgen.

Verhuisbedrijf offerte Over van Dijk

Verhuisbedrijf Boxmeer

Van Dijk verhuizingen is een Erkend Verhuisbedrijf, dat is aangesloten bij een landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, genaamd Mondial Movers. Dagelijks staan onze professionals met een grote glimlach voor u klaar om uw volledig te ontzorgen en nét dat extra stapje te zetten. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. De leeftijdsopbouw van ons team is uiteenlopend: van twintigers tot zestigers. En ook deze laatsten zijn nog geregeld voor ons actief.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Boxmeer? Neem contact op met Van Dijk verhuizingen, wij bespreken graag uw wensen en de voordelen van een Erkend Verhuisbedrijf.

Erkend verhuisbedrijf in Boxmeer

Met meer dan 20 jaar ons hoofdkantoor in Boxmeer, weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing in Boxmeer. Wij kennen de omgeving als onze broekzak en kunnen hierdoor snel en efficiënt handelen. Tegenwoordig werken wij vanuit Beugen, nabij Boxmeer.

Het inschakelen van een Erkend Verhuisbedrijf kent ontzetten veel voordelen, u geniet niet alleen van het feit dat wij de verhuizing van A tot Z verzorgen, maar wist u bijvoorbeeld ook dat:

 • Wij ook uw verhuizing met inpak en uitpakservice kunnen regelen?
 • Bij uw verhuizing ook gemonteerd en gedemonteerd kan worden?
 • Er bij uw verhuizing er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alle diensten m.b.t. uw verhuizing door ons geregeld worden?
 • Wij als familiebedrijf al duizenden verhuizingen uitgevoerd hebben?

Naast onze verhuisservice, geniet u bij Van Dijk verhuizingen ook van het feit dat circulariteit en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat. Heeft u bijvoorbeeld een deel van de inboedel niet meer nodig na uw verhuizing? Van Dijk verhuizingen kan ook zorgen voor het duurzaam afvoeren, hergebruik of refurbishen van uw overbodig materiaal. Zo reduceren wij afval en helpen we het milieu groen te blijven.

Verhuizer Boxmeer

Erkend Verhuizer Van Dijk verhuizingen, ademt Boxmeer. Na meer dan 20 jaar onze hoofdlocatie in Boxmeer te hebben, zijn we in 2019 verhuisd naar Beugen (Gemeente Boxmeer). Al onze professionals komen uit de omgeving van Boxmeer, kennen de omgeving als geen ander en zetten iedere dag nét dat stapje extra om u volledig van dienst te zijn.

Wanneer u voornemend bent om uw kantoor, woning, bedrijf, fabriek, laboratorium, overheidsgebouw of school te verhuizen, helpen wij u graag verder.

Contact opnemen

Wist u dat...

 • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
 • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
 • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
 • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erkend verhuizer Van Dijk verhuizingen

Al vier generaties lang zijn wij dagelijks onze fijne klanten van dienst. Of het nu gaat om een verhuizing van een woning, een kantoor, laboratorium, fabriek of onderwijsinstelling. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Van Dijk Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven en heeft alleen opgeleide verhuizers in dienst. Wij beschikken over alle certificeringen en keurmerken die u van een Erkende Verhuizer mag verwachten. Zo bent u verzekerd van een professionele verhuizing en wordt u van A tot Z ontzorgd.

Meer informatie over Van Dijk verhuizingen? Neem dan contact met ons op, uiteraard kunt u ook direct een verhuisofferte Boxmeer aanvragen via onze website.

Makkelijk Verhuizen
groot en klein


Vragen over verhuizen?

Contact