Verhuisbedrijf Gelderland

Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Gelderland?

Van Dijk Verhuizingen is een Erkende Verhuizer, gespecialiseerd in volledige verhuisservices in de provincie Gelderland en haar omgeving. Onze deskundig getrainde verhuisspecialisten staan garant voor een moeiteloze verhuizing, zowel voor omvangrijke als bescheiden inboedels. We zijn de vooraanstaande experts op het gebied van zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact met ons op via telefoonnummer 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Gelderland

Hoewel ons hoofdkantoor zich in Boxmeer bevindt, hebben we sterke banden met de regio Gelderland. Ons bedrijf begon in 1945 met het verzenden van pakketten vanuit deze regio met onze vestiging in Nijmegen. Pas in 1994 vestigde Van Dijk zich in Boxmeer. Al vele jaren bedienen onze verhuisprofessionals de omgeving, en we hebben naam gemaakt als een bekend verhuisbedrijf in Gelderland. Onze verhuisservice is beschikbaar voor de hele regio. Dat betekent dat we vertrouwd zijn met het gros van de provincie. Onafhankelijk van waar in Gelderland u woont of naartoe wilt verhuizen, wij maken uw verhuizing tot een succes.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Gelderland

Van Dijk Verhuisbedrijf Gelderland biedt een uitgebreide service. We zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over logistieke uitdagingen. Ook nemen we de volledige planning op ons. Onze complete dienstverlening is modulair opgebouwd en kan variëren afhankelijk van de situatie en het type verhuizing. Van Dijk verhuisbedrijf Gelderland biedt onder andere:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Verhuizer Gelderland

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Gelderland? Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit als verhuisservice in deze regio. Dag in, dag uit streven wij naar perfectie in onze verhuisdiensten. Kies voor Van Dijk Verhuisbedrijf Gelderland als u verhuisplannen heeft en begeleiding wenst gedurende het hele verhuisproces. Wij nemen alle zorgen en ongemakken die bij een verhuizing komen kijken, van u over. Ons verhuisbedrijf is aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een professionele service, geleverd door vakkundige verhuizers in Gelderland. Als Erkend Verhuisbedrijf waarborgen wij een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn getrainde vakmensen die uw eigendommen met zorg behandelen. Uw bezittingen zijn verzekerd, een voordeel van werken met een Erkend Verhuisbedrijf.

Erkend Verhuisbedrijf Gelderland

Wij hechten grote waarde aan het bieden van zekerheid aan onze klanten als verhuisbedrijf. Daarom zijn wij, naast onderdeel van Mondial Movers, aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn wij een erkend verhuisbedrijf in Gelderland. Wat betekent dit voor u? Dit keurmerk garandeert dat onze verhuizers opgeleid zijn en zorgvuldig en respectvol met uw bezittingen omgaan.

Onze professionals zijn ervaren en vaak lokaal geworteld. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u zich bevindt, wat van pas kan komen tijdens een vlot verlopende verhuisdag. De klantgerichtheid, de aanpak mentaliteit en bereidheid om te helpen zijn eigenschappen die zowel bij onze verhuizers als in onze bedrijfscultuur te vinden zijn. En dat is wat ons als verhuisbedrijf in Gelderland onderscheidt. 

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Gelderland

Dus, gaat u verhuizen naar Gelderland? Een prachtige regio met een rijke geschiedenis. Van Dijk Verhuisbedrijf maakt uw verhuizing naar Gelderland nog aangenamer! Wij, als verhuisbedrijf Gelderland, staan voor u klaar. Bent u er klaar voor om te verhuizen naar Gelderland? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in of neem telefonisch contact op via 0485 56 2556.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?