Verhuisbedrijf Nijmegen

Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Nijmegen?

Van Dijk Verhuizingen is een Erkende Verhuizer, gespecialiseerd in A tot Z verhuizingen in gemeente Nijmegen en omstreken. Onze professioneel opgeleide verhuizers bieden een vlekkeloze verhuizing voor zowel grote als kleine boedels. Wij zijn dé specialist in particulieren en zakelijke verhuizingen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

 

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Nijmegen

Ondanks dat ons hoofdkantoor gevestigd is in Boxmeer zijn wij sterk verbonden met Nijmegen. In 1945 startte ons bedrijf met het vervoeren van pakketten vanuit Nijmegen. Pas in 1994 vestigde Van Dijk zich in Boxmeer. Al jaren komen onze verhuisprofessionals in de regio en zijn wij een welbekend verhuisbedrijf in Nijmegen. Onze verhuisdienst leent zich voor de hele gemeente. Dit betekent dat wij thuis zijn in alle wijken. Of u nu in Brakkenstein of Lent woont, in Altrade of Neerbosch-Oost, of zelfs in het drukke Stadscentrum, wij maken uw verhuizing een succes.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Nijmegen

Van Dijk verhuisbedrijf Nijmegen levert een totaaldienst. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over de logistieke ongemakken. Ook planmatig nemen wij alle zorgen uit handen. Onze totaaldienst is op te delen in verschillende diensten die aan bod kunnen komen, afhankelijk van de situatie en het type verhuizing. Verhuisbedrijf Nijmegen Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Verhuizer Nijmegen

Zoekt u een verhuizer in Nijmegen? Wij staan voor kwaliteit als verhuisbedrijf in Nijmegen. Iedere dag streven wij ernaar om de beste service te bieden voor onze verhuis aanvragen. U kiest voor Van Dijk verhuizer Nijmegen wanneer u verhuisplannen heeft en begeleid wilt worden in het gehele verhuistraject. Wij ontnemen u van alle zorgen en ongemakken die een verhuizing met zich meebrengt. Als bedrijf zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Zo bent u bent u verzekerd van een professionele dienst, door een vakkundige verhuizer in Nijmegen. Als Erkend Verhuisbedrijf garanderen wij u een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn vakmensen die opgeleid zijn tot professionele verhuizers. Uw spullen zijn verzekerd, dit is een voordeel van een Erkend Verhuisbedrijf.

Erkend Verhuisbedrijf Nijmegen

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Nijmegen. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons al verhuisbedrijf in Nijmegen. 

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Nijmegen

Dus, gaat u verhuizen naar Nijmegen? De oudste stad van Nederland met een rijke historie. Van Dijk Verhuizingen maakt het verhuizen naar Nijmegen nog leuker! Wij, als verhuisbedrijf Nijmegen, staan voor u klaar. Bent u klaar om te verhuizen naar Nijmegen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?