Verhuisbedrijf Veghel

Bent u aan het kijken voor een geschikt verhuisbedrijf voor uw verhuizing van of naar Veghel? Dan heeft u in Mondial Van Dijk de juiste verhuispartner gevonden. Wij zijn de Erkende Verhuizer die uw verhuizing van A tot Z regelt, met ervaren personeel die precies weet hoe een verhuizing efficiënt aan te pakken. Zowel voor particuliere als zakelijke verhuizingen bieden wij maatwerkoplossingen. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we snel contact met u op..

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Verhuizer Veghel

Iedere verhuizing is een logistieke opgave en kan voor de nodige stress zorgen. Naast de organisatorische zaken kan het ook een onaangename fysieke belastig met zich meebrengen. Laat ons daarom deze zorgen uit handen nemen, dan zorgen wij voor een geruisloze verhuizing, waarbij we met elk detail rekening houden en u zich kunt focussen op de vele andere zaken rondom een verhuizing. Wij zijn als Mondial Van Dijk aangesloten bij het Nederlandse netwerk van Erksen Verhuizers. Hiermee garanderen wij een professionele dienstverlening, met vakkundige verhuizers bij u in Veghel.

Onze verhuizers weten maar al te goed dat ze uw persoonlijke eigendommen en meubels in de hand hebben, dus garanderen altijd een zorgvuldige manier van werken. Naast dat onze verhuizers speciaal zijn opgeleid tot professionele verhuizer zijn uw spullen ook verzekerd! Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op als uw verhuizer in Veghel.

Erkende Verhuizers

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Verhuizen naar Veghel

Uw verhuizing naar Veghel laten wij graag zo soepel mogelijk lopen. Of het nu midden in het centrum moet gebeuren of in een van de nieuwe wijken, onze verhuizers weten hier wel raad mee. Zelf inpakken, sjouwen en zwoegen of dit uitbesteden aan een professionele verhuispartij? Dat is de belangrijkste keuze die u rondom een verhuizing moet nemen. Bij Mondial Van Dijk weet u in ieder geval zeker dat het een stressloze verhuizing voor u wordt, we maken het zelfs leuker door u van A tot Z te ontzorgen in het verhuisproces. Van een offerte op maat, een helder stappenplan van aanpak, tot de verhuizing zelf. Ontdek welke stappen wij allemaal doorlopen rondom uw verhuizing naar Veghel of neem contact op bij vragen over onze aanpak!


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Voor al zeker 75 jaar staan onze verhuisexperts klaar voor u met onze bekende persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers weten van aanpakken, hebben hier ervaring mee, maar hebben vooral passie voor het vak. Daarbij houden we, net zoals u, van duidelijk en daarom staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. Dit met genegenheid en eerlijkheid als belangrijke waarden. Mede daarom mogen wij het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’ met trots dragen en zijn wij een onderdeel van het landelijke netwerk van Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Erkend Verhuisbedrijf Veghel

Als verhuisbedrijf hechten wij waarde aan het bieden van zekerheid en duidelijkheid aan onze klanten. Zoals gezegd zijn we daarom ook onderdeel van het landelijke Erkende Verhuizers netwerk, maar wat houdt dit precies in voor u?

Door dit keurmerk bent u ervan verzekerd dat de verhuizer die bij u komt verhuizen een speciale opleiding heeft gehad en dat deze verhuizers discreet en verantwoord met al uw meubels en overige spullen omgaan. Naast dat het professionals zijn, komen ze meestal ook nog uit de regio. Daarom zijn ze vaak bekend met de omgeving waarin u woont of gaat wonen, altijd handig ter bevordering van een voorspoedige verhuisdag. Waar wij ons in onderscheiden is de menselijkheid van onze mensen: de persoonlijke benadering van u als klant, het willen aanpakken voor u klaar staan. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van onze verhuizers en zit diepgeworteld in onze bedrijfscultuur.

Van Dijk - De duurzame verhuizer

  • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
  • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
  • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?