Verhuisbedrijf Eindhoven

Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Eindhoven?

Van Dijk Verhuizingen is de verhuisspecialist in Eindhoven en omgeving. Verhuizingen van A tot Z regelen, dat is ons specialisme als onderdeel van het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Wij werken met professioneel opgeleide verhuizing en verzekeren u zo een vlekkeloze en soepele verhuizing. Of het nu om een kleine particuliere verhuizing gaat of een omvangrijke zakelijke verhuizing, op beide gebieden zijn we specialist. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

 

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Eindhoven

In ons ruim 75 jarige bestaan zijn wij generaties lang vaste klant geweest voor verhuizingen in Eindhoven en omgeving. Zowel onze jongste als oudste verhuizers kennen de stad en de verre omgeving en nemen daarom graag uw verhuizing voor u uit handen. Als welbekend verhuisbedrijf in Eindhoven staan we voor u klaar en bedenken we samen de beste oplossing voor uw verhuizing. Verhuizing vanuit het drukke stadscentrum of juist van of naar Strijp, Tongelre of verder buiten de stad? Wij inventariseren uw wensen en de benodigdheden en maken van uw verhuizing een succes.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Eindhoven

Van Dijk verhuisbedrijf Eindhoven levert een totaaldienst. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over de logistieke ongemakken. Ook planmatig nemen wij alle zorgen uit handen. Onze totaaldienst is op te delen in verschillende diensten die aan bod kunnen komen, afhankelijk van de situatie en het type verhuizing. Verhuisbedrijf Eindhoven Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Verhuizer Eindhoven

Aan het kijken naar de juiste verhuizer in Eindhoven? Zoek vooral niet verder! Van Dijk verhuizing garandeert u, als verhuisbedrijf in Eindhoven, de kwaliteit en service die u nastreeft voor een verhuizing, ongeacht de omvang van de klus. U kiest voor Van Dijk als verhuizer in Eindhoven als u plannen heeft voor een verhuizing en gedurende dat traject volledige begeleiding en ondersteuning wenst. Wij ontnemen u van alle zorgen en ongemakken die een verhuizing met zich meebrengt. Als bedrijf zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Zo bent u bent u verzekerd van een professionele dienst, door een vakkundige verhuizer in Eindhoven. Als Erkend Verhuisbedrijf garanderen wij u een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn vakmensen die opgeleid zijn tot professionele verhuizers. Uw spullen zijn verzekerd, dit is een voordeel van een Erkend Verhuisbedrijf.

Erkend Verhuisbedrijf Eindhoven

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Eindhoven. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan.  Onze verhuisspecialisten zijn professioneel opgeleid en vaak afkomstig uit de regio, of in ieder geval bekend met uw huidige of nieuwe woonomgeving. Dit alles bevordert een voorspoedige verhuizing. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons als verhuisbedrijf in Eindhoven. 

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Eindhoven

U staat voor een verhuizing van of naar Eindhoven? Naar het gezellige centrum rondom Stratum of naar een van de vele fijne buitenwijken? Van Dijk Verhuizingen zorgt dat ook de verhuizing naar uw nieuwe plek een succes wordt! Als verhuisbedrijf Eindhoven staan wij voor u klaar. Bent u klaar om te verhuizing naar Eindhoven of heeft u nog de nodige vragen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?