Verhuizen onderwijs / scholen

Actief in het onderwijs / scholen? Van Dijk verhuizingen is specialist bij uw projectverhuizing op het gebied van onderwijs en scholen en regelt een onderwijsverhuizing snel en effectief. Als erkend verhuizer bent u verzekerd van getrainde medewerkers met aandacht en oog voor detail, zodat uw verhuizing van uw school/onderwijsinstelling zo goed en veilig mogelijk wordt uitgevoerd.

Bedrijf / Project verhuizen Kennismaken

Case informatie

Grootschalige verhuizing Universiteit Radboud

Met het samenvoegen van drie locaties van de faculteit Sociale Wetenschappen in een nieuw pand, stond er voor de Radboud Universiteit een grootschalige verhuizing op de planning. Mondial Van Dijk Verhuizingen was verantwoordelijk voor de uitvoering en ging verder dan alleen het verhuizen van de 800 werkplekken en de 4200 verhuisdozen. Zo verzorgde het verhuisbedrijf ook het cablemanagement én kregen de bureaus in het refurbish-traject een nieuw bureaublad in het kader van circulariteit. Bekijk de case door op het plaatje te klikken.

Contact opnemen

Grootschalige verhuizing Universiteit Radboud

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

School verhuizen

Een school of onderwijsinstelling verhuizen kunnen verhuisprojecten zijn van meerdere maten en soorten. Vaak voorkomende projecten in de onderwijssector zijn:

  • Verhuizingen van basisscholen, middelbare scholen en universiteiten
  • Gedeeltelijke verhuizing van schoolmaterialen en schoolmeubelen naar andere locatie op hetzelfde terrein
  • Verhuizing onderwijssector naar andere locatie

Erkende verhuizer

Van Dijk verhuizingen is ervaren in het verhuizen van scholen. Als onderdeel van Mondial Movers voerde van Dijk verhuizingen al vele van dergelijke verhuizingen uit.

Elke verhuizing in de onderwijssector is op maat. Wilt u starten met een verhuizing? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

Onderwijsinstelling verhuizen

Vragen over onderwijs verhuizingen?