Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland? Van Dijk verhuizingen kan u helpen voor als u of uw bedrijf helemaal of voor een deel gaat verhuizen naar het buitenland. Wij bieden partners en mogelijkheden voor wereldwijde internationale verhuizingen. Met de kennis, expertise en het grote netwerk bij Van Dijk Verhuizingen kunnen wij de meeste verhuizingen naar het buitenland faciliteren.

Als partner van Mondial Movers heeft van Dijk verhuizingen een wereldwijk netwerk van verhuizers. Hierdoor zijn wij bijvoorbeeld ook op de hoogte van regelgevingen op het gebied van transport, verpakking en vergunningen in diverse landen.

Verhuisbedrijf offerte Over van Dijk

Verhuizen buitenland

Van Dijk Verhuizingen regelt verhuizingen naar het buitenland wereldwijd, voor zowel particuliere verhuizing als een bedrijf verhuizen. Van Dijk heeft een groot netwerk van verhuizers in de meeste landen van de wereld, waardoor de kennis en regelgeving bekend is. Van Dijk beschikt dan ook over de middelen om te voldoen aan keurmerken, vergunningen en regelgeving van de diverse landen. Hierbij coördineert van Dijk veelal met het hoofdkantoor van Mondial Movers. Deze beschikken over een separate unit gespecialiseerd in verhuizingen naar het buitenland.

Internationaal verhuizen

van Dijk biedt ook mogelijkheden voor het combineren van diverse vervoerswagens tot één, waardoor er zeer scherpe tarieven ontstaan en uw verhuizing naar het buitenland wellicht een stuk goedkoper kan dan u zou verwachten.

Contact opnemen

Meer weten over verhuizen naar het buitenland?

DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over verhuizen?