Laboratorium verhuizen

Laboratoriumverhuizing is een specialisme gezien onder meer de veiligheidsrisico’s en mogelijke aansprakelijkheidsgevallen. Door onze ruime ervaring en eigen business unit beheersen we deze discipline tot in de puntjes. Bij verhuizingen van en voor laboratoria valt te denken aan ontruimen en weer inruimen van cleanrooms, verpakken en vervoeren van glas(archieven), verplaatsen van laboratoriumapparatuur (centrifuges, broedstoven, microscopen), vervoer van gevaarlijke stoffen (ML1- tot ML3-matariaal) en het verplaatsen van koelers en vriezers ‘op spanning’.

Bedrijf / Project verhuizen Kennismaken

Case informatie

Laboratorium verhuizing en MoBis

In het laboratorium van Masterlab (onderdeel van Nutreco) zijn de analyses weer gefaseerd opgestart, nadat er eerder een korte brand in het lab is geweest. Met het circulaire opslag- en beheersysteem MoBis kon Masterlab snel en eenvoudig de apparatuur, die in opslag staat bij Mondial Van Dijk Verhuizingen, weer terug laten bezorgen. Bekijk de case door op het plaatje te klikken.

Contact opnemen

Masterlab laboratorium

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

Starten met een lab verhuizen

Bij het verhuizen van een gedeeltelijk of geheel Laboratorium is het ontzettend belangrijk dat alle mogelijke risico'sfactoren vooraf worden uitgesloten en de verhuizing daardoor zo compleet en veilig mogelijk wordt uitgevoerd.

Erkende verhuizer

Van Dijk verhuizingen is ervaren in het verhuizen van Laboratoriums. Als onderdeel van Mondial Movers voerde van Dijk verhuizingen al vele laboratoriumverhuizingen uit.

Elke verhuizing van een lab is uniek. Wilt u starten met de verhuizing van uw laboratorium? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Contact opnemen

Meer weten over laboratorium verhuizing?

Laboratorium verhuizen?