Verhuisbedrijf Sint Anthonis

Verhuisbedrijf in Sint Anthonis nodig? Dan bent u bij Van Dijk Verhuizingen aan het goede adres! Wij verzorgen verhuizingen van en naar Sint Anthonis. Als Erkend Verhuisbedrijf zijn wij gespecialiseerd in zowel verhuizingen en de opslag, maar ook in projectverhuizingen. Wij zetten onze ruime ervaring in voor het zo soepel mogelijk coördineren van uw verhuizing, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Wij bieden fullservice verhuisdiensten aan, vanaf het inpakken van de verhuisdozen tot aan het regelen van een handyman en uiteraard de fysieke verhuizing zelf. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw verhuizing naar Sint Anthonis.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Verhuizer Sint Anthonis

Zoek niet verder naar een verhuizer in Sint Anthonis. Met Van Dijk Verhuizingen heeft u te maken met een verhuisbedrijf dat onderdeel is van het landelijke Erkende Verhuizers netwerk. Hierdoor verzekert u uzelf van een professionele verhuizer met kennis van zaken. Ga niet zelf aan de slag en voorkom een chaotische of hectische verhuizing, wij nemen het graag voor u uit handen. Onze vriendelijke en vakkundige verhuisspecialisten voorzien je van adviezen tijdens de verhuizing en zullen alle zorgen uit handen nemen. Of u nu verhuist naar het centrum van Sint Anthonis vanuit Oploo, of juist naar een van de omliggende dorpen toe of naar de andere kant van het land, onze erkende verhuizers zorgen voor een soepele en efficiënte verhuizing. 

Erkende Verhuizers

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Verhuizen naar Sint Anthonis

Staat er voor u binnenkort een verhuizing naar het fijne Sint Anthonis op de agenda? Het gezellige dorp, geflankeerd door prachtige natuurgebieden maakt het tot een fijn en pittoresk Brabants dorp. Kies voor een geruisloze verhuizing naar dit fijne dorp door onze verhuisspecialisten uw verhuizing op een professionele, maar persoonlijke manier uit te laten voeren. Geholpen door onze verhuisexperts is een verhuizing van of naar Sint Anthonis een stuk relaxter. Wij zorgen voor het tillen van zware dozen en groot meubilair en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ontdek hoe wij dit aanpakken en hoe wij u kunnen ontzorgen!


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al ruim 75 jaar staan wij klaar met onze persoonlijke en professionele dienstverlening en kunt u daarom zeker zeggen dat wij affiniteit met ons vak hebben. Wij staan voor transparantie en daarbij vormen eerlijkheid en genegenheid de voornaamste waarden voor ons. Iets wat al jaren wordt erkend door het 'Erkende Verhuizer' keurmerk. Daarnaast is Van Dijk Verhuizingen een onderdeel van het landelijk actieve Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Erkend Verhuisbedrijf Roermond

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de diensten die we leveren en zijn we ook toegetreden tot het landelijke Erkende Verhuizers netwerk. Dit houdt in dat wij verantwoord, veelzijdig en vertrouwd verhuizen. Daarnaast hebben wij uitsluitend opgeleide verhuizer in dienst, die weten hoe ze een verhuizing moeten aanpakken. Wij vervoeren uw spullen op een vertrouwde manier en onze verhuizers weten door hun ervaring hoe ze dit op een verantwoorde manier kunnen doen.

Onze medewerkers zijn ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. Aarzel daarom niet om vrijblijvend met ons in contact te komen, dan bespreken we waar we u mee kunnen helpen en stellen we een offerte op maat op.

Van Dijk - De duurzame verhuizer

  • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
  • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
  • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?