Verhuizing met opslag

Tijdens en na een verhuizing blijft vaak inboedel en inventaris over die tijdelijk niet meer nodig is. Opslag is dan een goede oplossing. Een verhuizing met opslag is zowel voor particulieren en bedrijven interessant. Er zijn verschillende keuze in opslag zoals selfstorage en/of vaste opslag. Wilt u meer weten over het verhuizen én gebruik maken van tijdelijke en langdurige opslag mogelijkheden? Neem dan eens contact op met onze professionals. Wij helpen u graag verder.

Als partner van Mondial Movers bieden wij opslag mogelijkheden in meerdere locatie in heel Nederland. Ideaal voor het verhuizen met tijdelijke opslag. Bekijk alle Mondial Movers Vestigingen

Verhuizen Meer over opslag

Verhuizing met opslag

U gaat verhuizen en u heeft daarbij opslag nodig? Van Dijk Verhuizingen kan u helpen door het combineren van uw verhuizing en opslag. Wij verhuizen uw inboedel of inventaris naar uw nieuwe bestemming. Alles wat niet mee verhuisd hoeft te worden brengen we onder in onze uitgebreide mogelijkheden tot het opslaan van goederen.

Voordelen van verhuizing met opslag

  • Één verhuisbedrijf voor zowel de verhuizing als opslag;
  • Uw verhuizing met opslag in één keer geregeld;
  • Er hoeft meestal niet apart gereden te worden;
  • Getraind en gekwalificeerd personeel in zowel verhuizen als opslag;
  • Veilige en beveiligde diverse opslagmogelijkheden;
  • Erkend verhuisbedrijf.

Verhuizen

Bekijk hier de pagina voor zakelijk verhuizen

Opslag goederen na verhuizing

Opslag nodig? Van Dijk Boxmeer regelt opslag voor bedrijven én opslag voor particulieren. Naast verhuizen zijn wij specialist in alles wat met opslag te maken heeft. Of u nu opslag nodig heeft voor uw woning, kantoor, fabriek, zorginstelling of anders, u kunt altijd terecht bij van Dijk. Wij bieden niet alleen opslag mogelijkheden vanuit ons pand in Boxmeer nabij Nijmegen, maar op meer dan 30 verschillende locaties biedt Mondial Movers opslag in heel Nederland.

Opslag

OPSLAG OFFERTE INFORMATIE
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.