Verhuisbedrijf Uden

Verhuisbedrijf in Uden nodig? Kijk dan niet verder, want u heeft met Van Dijk de juiste partij gevonden! Volledige ontzorging of hulp bij puur het verhuizen van zwaar meubilair, wij ondersteunen u met uw verhuizing van of naar Uden. Als familiebedrijf met reeds 75 jaar bestaansrecht hebben wij expertise ontwikkeld in verhuizingen, de opslag en ook projectverhuizingen. Met de nodige ervaring zorgen wij voor een soepele verhuizing met een goede coördinatie, voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Wij ondersteunen graag met alle werkzaamheden rondom de verhuizing, vanaf het inpakken van de spullen, tot het verhuizen zelf en het bijvoorbeeld leveren van een handyman. Vraag direct een offerte op maat aan voor uw verhuizing van of naar Uden.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Verhuizer Uden

Voor een verhuizer in Uden hoeft u niet verder te zoeken. Als Van Dijk Verhuizingen zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hiermee staan wij voor professionele verhuizers met ervaring en feeling voor het verhuizen. Laat zelf de spullen staan, voorkom een hectische en stressvolle verhuizing, want wij nemen het werk graag uit handen. Onze verhuizers staan bekend om de prettige omgang met onze klanten en het willen aanpakken. Vanuit ervaring staan wij klaar om u te adviseren over de aanpak van de verhuizing en nemen we alle zorgen uit handen. Of u nu verhuist naar de nieuwbouwwijk Velmolen of een verhuizing in het drukke centrum op de planning heeft, onze verhuizers verzorgen een soepele verhuizing.

Erkende Verhuizers

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Verhuizen naar Uden

Komt de verhuizing van of naar het veelzijdige Uden steeds dichterbij voor u? Het alsmaar groeiende Uden heeft door de jaren heen niet ingeleverd op gezelligheid en blijft een prettige plek om te wonen, met het sfeervolle centrum en rustige buitenwijken. Kies voor een geruisloze verhuizing naar Uden met het inschakelen van onze verhuisspecialisten, die uw verhuizing op een professionele en efficiënte manier oppakken. Naast dat het u mogelijke spierpijn bespaart is het vooral een stuk relaxter wanneer u weet dat ervaren verhuizers het werk uit handen nemen. Kom erachter hoe wij de verhuizing oppakken en neem vrijblijvend contact op.


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Erkend Verhuisbedrijf Uden

Wij staan structureel stil bij de kwaliteit van onze dienstverlening en dat is één van de redenen waarom we onderdeel zijn van het netwerk van Erkende Verhuizers. Dit wil zeggen dat wij veelzijdig, verantwoord en vertrouwd een verhuizing oppakken. Daarbij werken wij alleen met gediplomeerde verhuizers, om de kwaliteit te waarborgen. Door de kundigheid en ervaring van onze verhuisspecialisten wordt uw verhuizing op een verantwoorde en vertrouwde manier uitgevoerd.

Wij bewaken graag onze kernwaarden en blijven graag dicht bij onszelf. Daarom zijn onze professionals allen uit de Brabantse regio afkomstig. Wij focussen op de omgang met onze klanten, het willen aanpakken en het klaar staan voor de klant. Dit kenmerkt ons Brabanders en dát onderscheidt ons. Ervaar zelf de prettige samenwerking met ons team en neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Van Dijk - De duurzame verhuizer

  • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
  • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
  • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?