Verhuisbedrijf Mook

Op zoek naar een kwalitatief en vertrouwd verhuisbedrijf in Mook? Dan hoeft u niet verder te kijken. Van Dijk Verhuizingen is een Erkende Verhuizer, gespecialiseerd in zowel kleine als omvangrijke verhuizingen in Mook en omgeving. Maak voor uw verhuizing gebruik van onze vakkundige verhuizers. Wij pakken graag de verhuizing van grote en kleine boedels op en streven altijd naar een soepele verhuizing voor u. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Mook

Sinds jaar en dag komen wij met onze verhuiswagens in de wijde omgeving van Mook. Als vertrouwd verhuisbedrijf in Mook komen wij graag in de regio, zowel vanwege de rust en schoonheid als de fijne ligging aan natuur en de Mookerplas. Onze verhuisdiensten lenen zich voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen van en naar Mook. U bent zich dus altijd verzekerd van een vertrouwd verhuisbedrijf bij u in de buurt.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Mook

Van Dijk verhuisbedrijf in Mook levert een totaaldienst. Onze taak is het ontzorgen van u als klant, gedurende de volledige verhuizing. Wij nemen logistieke ongemakken of zwaar tilwerk graag op ons, zodat u zich met alle overige zaken rondom een verhuizing kan bezighouden. Onze totaaldienst bestaat uit meerdere diensten die, afhankelijk van wat nodig is, onze verhuisspecialisten kunnen oppakken. Verhuisbedrijf Mook Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Verhuizer Mook

Wilt u optimaal genieten van de rust en schoonheid van Mook, al voorafgaand aan de verhuizing? Als verhuizer in Mook nemen we deze zorgen voor u uit handen. Wij streven dagelijks naar de beste service en een kwalitatieve verhuizing voor onze klanten. U kiest voor Van Dijk verhuizer Mook wanneer u verhuisplannen heeft en begeleid wilt worden in het gehele verhuistraject. Geniet daarom direct van Mook, met zijn natuur, recreatiemogelijkheden en vriendelijke gemeenschap, terwijl wij uw verhuizing regelen.

Als bedrijf zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Dit geeft u op meerdere vlakken zekerheid. U bent verzekerd van onze kwaliteit van verhuizen, maar ook voor mogelijke schade aan uw spullen. Als Erkend Verhuisbedrijf garanderen wij u een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn vakmensen die opgeleid zijn tot professionele verhuizers. Uw spullen zijn verzekerd, dit is een voordeel van een Erkend Verhuisbedrijf.

Kortom, door te kiezen voor Van Dijk als verhuisbedrijf in Mook, kunt u rustig genieten van alles wat dit prachtige dorp heeft te bieden. Laat de verhuizing over aan de experts zonder zorgen over uw verhuizing van of naar Mook.

Erkend Verhuisbedrijf Mook

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Mook. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Mook

Dus, gaat u verhuizen naar Mook? Van Dijk Verhuizingen maakt het verhuizen naar Mook leuk en comfortabel! Met onze verhuisservice wordt iedere verhuizing een succes.

Bent u klaar om te verhuizen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?