Projectmanagement

Uw project op het gebied van bedrijfsverhuizing, huisvesting, kwaliteitseisen en duurzame mogelijkheden vragen om een projectmanager met een zeer specifieke expertise. Van Dijk verhuizingen neem uw projectmanagement uit handen. Met Van Dijk aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw project in de juiste handen is.

Van Dijk Verhuizingen kan op elk gewenst moment in een proces van ontwerp tot verhuizing inspringen. Wij hebben eigen projectmanagers in dienst en werken zeer regelmatig met grote en complexe vraagstukken op het gebied van huisvesting, kwaliteit en verhuizingen in diverse branches zoals zorg, overheid en onderwijs.

Inventarisatie laten uitvoeren Contact opnemen

Op elk projectmanagement niveau

Van Dijk denkt op elk niveau met u mee. Onze projectmanagers zijn ervaren in zowel standaard als zeer complexe vraagstukken op het gebied van kwaliteit, huisvesting, wet- en regelgeving en verhuizing van uw organisatie. Tevens beschikken onze experts over de juiste papieren om binnen alle branches hun projectmanagement taken uit te kunnen voeren. U kunt Van Dijk op elk niveau laten instappen.

  • Oriënterende vraagstukken;
  • Strategisch;
  • Operationeel;
  • (na)Controle / evaluatie.

Projectmanagement en uitvoering gaan hand in hand

Uiteraard kan Van Dijk u ook ondersteunen met de volledige uitvoering. Wij kunnen instappen op elk moment in het proces en maken een analyse van wat er nodig is om uw doelstelling te voltooien. Plan eens vrijblijvend een adviesgesprek met een van onze projectmanagers en laat een inventarisatie op het gebied van projectmanagement uitvoeren.

Inventarisatie uitvoeren

Projectmanagement informatie?

Case informatie

Projectmanagement in de praktijk

Mondial Van Dijk Verhuizingen en Marts Projectmanagement bundelen hun expertise en pakken gezamenlijk grote projecten op. Een mooi voorbeeld is de interne verhuizing van het bedrijf Marel vanwege een verbouwing. Van het maken van een planning en het ontwerpen van nieuwe indelingstekeningen tot aan de daadwerkelijke verhuizing: alle zorgen worden uit handen genomen.

Contact opnemen

Projectmanagement en Marel

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

Vragen over projectmanagement?