Verhuisbedrijf Sevenum

Bent u van plan om te verhuizen van of naar Sevenum en zoekt u een geschikt verhuisbedrijf in Sevenum om u hierbij te ondersteunen? Of wilt u het liefst alles volledig uit handen geven? Van Dijk Verhuizingen is dé partner voor een soepele, prettige en efficiënte verhuizing. Samen kijken we naar uw specifieke behoeften, wensen en de beste tijd om te verhuizen. Of het nu gaat om een omvangrijke verhuizing of een kleinere verhuizing, onze verhuizers staan voor u klaar. Onze complete dienstverlening is gericht op het verminderen van uw stress en werkzaamheden rondom de verhuizing. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Sevenum

We zijn bekend met veel plaatsen in Limburg, Gelderland en Noord-Brabant, en Sevenum is daarop geen uitzondering. Onze verhuizers zijn al jaren actief in Sevenum en zorgen voor een op maat gemaakte verhuizing die past bij uw wensen. We onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en maatwerk aanpak. Ontdek meer over onze specialisatie en hoe we verhuizingen op een persoonlijke manier aanpakken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Sevenum

Van Dijk Verhuisbedrijf in Sevenum biedt een totaalpakket aan diensten. Wij ondersteunen u gedurende het hele verhuisproces en nemen indien gewenst alles uit handen. We luisteren graag naar uw specifieke wensen en behoeften om zo een op maat gemaakte verhuizing te realiseren. Naast het zware werk dat onze verhuizers voor u uit handen nemen, bieden wij ook aanvullende diensten die technisch of praktisch van toegevoegde waarde kunnen zijn, afhankelijk van wat nodig is. Van Dijk Verhuisbedrijf Sevenum biedt onder andere de volgende diensten:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Verhuizer Sevenum

Sevenum is een rustige locatie gelegen in het hart van Noord-Limburg. Of u nu van Sevenum naar elders verhuist, of juist van elders naar Sevenum gaat, wij staan graag voor u klaar!

Onze verhuizers zijn altijd open en duidelijk in de communicatie, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Als Erkende Verhuizers zijn wij aangesloten bij een landelijk netwerk, waardoor u extra zekerheid heeft op verschillende vlakken. Zo garanderen wij u een kwalitatieve verhuizing van al uw spullen, met de nodige zorg voor uw eigendommen. Bovendien zijn wij verzekerd bij schade, wat u nog meer gemoedsrust geeft.

Door voor Van Dijk Verhuizingen te kiezen als verhuisbedrijf in Sevenum, kunt u zonder zorgen genieten van al het moois dat deze charmante plek te bieden heeft. Laat de verhuizing over aan de experts en verhuis zorgeloos van of naar Sevenum.

Erkend Verhuisbedrijf Sevenum

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Sevenum. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Sevenum

Bent u van plan om naar Sevenum te verhuizen? Dan staan wij voor u klaar om u te helpen bij een soepele en zorgeloze verhuizing. Met onze complete verhuisservice zorgen wij ervoor dat uw verhuizing een succes wordt en nemen wij al uw zorgen uit handen.

Bent u klaar om te verhuizen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in of bel ons op via 0485 56 2556.Wij zijn er om uw verhuizing naar Sevenum tot een succes te maken!

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?