Verhuisbedrijf Schaijk

Verhuist u naar Schaijk? Als u verhuisplannen heeft, bent u ongetwijfeld op zoek naar een betrouwbare partij die u helpt met dit proces. Een verhuizing kan namelijk veel fysieke en logistieke ongemakken met zich meebrengen. Van Dijk Verhuizingen is de verhuisbedrijf nabij Schaijk die deze ongemakken wegneemt. Als verhuisbedrijf nabij Schaijk hebben wij al diverse verhuisprojecten afgerond in de omgeving. Ons team van professioneel opgeleide verhuizers heeft kennis van de regio. Zij zijn kundig in hun vak en weten raad met verhuizingen van grote en kleine boedels. Wij streven altijd naar een vlekkeloze verhuizing voor onze klanten. Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte van Van Dijk Verhuizingen, het verhuisbedrijf nabij Schaijk? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk Verhuizingen

Wij zijn Van Dijk Verhuizingen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Boxmeer. Op die manier zijn wij sterk verbonden met de omgeving. Pas in 1994 vestigde Van Dijk zich in Boxmeer. Voor die tijd - vanaf 1945 was ons bedrijf gevestigd in Nijmegen, waar wij ons dagelijks bezig hielden met het vervoeren van pakketten. Al jaren komen onze verhuis professionals in de regio en zijn wij een welbekend verhuisbedrijf in Boxmeer. Onze verhuisdienst leent zich voor de hele gemeente. Dit betekent dat wij thuis zijn in alle wijken en buurten.

Diensten verhuisbedrijf Schaijk

Als verhuisbedrijf nabij Schaijk nemen wij alle zorgen rondom logistieke planning en uitvoering voor onze dienst. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de ongemakken die komen kijken bij een verhuizing. Van Dijk Verhuizingen levert een totaaldienst.

De totaaldienst die wij leveren is te verdelen in verschillende diensten. Zo kunt u denken aan: 

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Verhuizer Schaijk

U zoekt waarschijnlijk naar een verhuizer in Schaijk die kwaliteit levert. Een verhuizer komt toch in contact met uw woning, de bijbehorende boedel en tevens uw nieuwe woning. Onze verhuizers in Schaijk streven iedere dag naar een goede begeleiding gedurende het totale verhuistraject. Als verhuizer ontnemen wij u van alle zorgen en ongemakken die een verhuizing met zich meebrengt. Als bedrijf zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Zo bent u bent u verzekerd van een professionele dienst, door een vakkundige verhuizer in Schaijk. Een Erkend Verhuisbedrijf garandeert u van een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn vakmensen die opgeleid zijn tot professionele verhuizers. Uw spullen zijn verzekerd, dit is een voordeel van een Erkend Verhuisbedrijf.

Erkend Verhuisbedrijf Schaijk

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Schaijk. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Schaijk

Dus, gaat u verhuizen naar Schaijk? Met onze verhuisservice wordt de verhuizing een groot succes. Bent u klaar om te verhuizen naar Schaijk? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.
 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?