Verhuizen semi-overheid / overheidsinstelling

Verhuizen van overheid en semi-overheidsinstellingen is een specialisme dat Van Dijk Verhuizingen prima beheerst. Het kunnen werken binnen een klein tijdsframe met waarborging van alle wet- en regelgeving is voor een erkende verhuizer zoals van Dijk geen enkel probleem. Reeds eerder voerde van Dijk verhuizingen uit voor overheid en semi-overheid organisaties in binnen- en buitenland.

Bedrijf / Project verhuizen Kennismaken

Case informatie

Grootste circulaire verhuisproject van Europa

De verhuizing van het NAVO-hoofdkwartier in Brussel mag met recht het grootste circulaire project in de Europese verhuisbranche worden genoemd. In het kader van duurzaamheid was de ambitie om al het overtollige meubilair een nieuwe bestemming te geven (reuse, recycle en refurbish). Mondial Van Dijk Verhuizingen had als ervaren circulair verhuizer de eer om deze megaoperatie uit te voeren. Bekijk de case door op het plaatje te klikken.

Contact opnemen

Verhuizing NAVO Hoofdkwartier

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

GGD Circulair verhuizen

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

Circulair verhuizen

Onder hoge tijdsdruk toch kiezen voor duurzaamheid. De GGD Gelderland-Zuid heeft, met dank aan Mondial Van Dijk Verhuizingen, op circulaire wijze een nieuwe corona testlocatie ingericht. Maar liefst 88 procent van de benodigde inventaris (zoals bureaus en bureaustoelen) werd geleverd vanuit het unieke reuse en repurpose programma van het verhuisbedrijf.. Bekijk de case door op het plaatje te klikken.

Contact opnemen

Overheid verhuizing goed geregeld

Ook om de verhuizing van uw overheidsorganisatie te regelen is erkende verhuizer van Dijk Verhuizingen de specialist. Niet alleen minimaliseren wij vooraf alle risicofactoren voor uw overheidsverhuizing maar wij voeren ook uw verhuizing van overheidsinstelling zo compleet en veilig mogelijk uit.

Erkende verhuizer

Van Dijk verhuizingen is ervaren in het verhuizen van overheidsinstellingen. Als onderdeel van Mondial Movers voerde van Dijk verhuizingen al vele van dergelijke verhuizingen uit.

Elke verhuizing van een overheid is uniek. Wilt u starten met de verhuizing van uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Contact opnemen

Overheid instelling verhuizen