Verhuisbedrijf Roermond

Verhuisbedrijf in Roermond nodig? Bij Van Dijk Verhuizingen bent u aan het goede adres! Wij verzorgen verhuizingen binnen en rondom Roermond. Als Erkend Verhuisbedrijf zijn we dé specialist voor verhuizingen, projectverhuizingen en opslag. Onze ruime ervaring zetten wij in voor het efficiënt coördineren van uw verhuizing, zowel particulier als zakelijk. Wij voorzien in alle onderdelen van een verhuizing, van de inpak dozen tot aan het faciliteren van een handyman en uiteraard de verhuizing zelf. Bekijk de mogelijkheden als verhuisbedrijf Roermond.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Verhuizer Roermond

U zoekt een verhuizer in Roermond? In Van Dijk Boxmeer vindt u een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele verhuizer. Het zelf uitvoeren van een verhuizing kan chaotisch of hectisch zijn, maar niet met een erkende verhuizer van Van Dijk Boxmeer. Onze vriendelijke en vakkundige verhuisspecialisten voorzien je van adviezen tijdens de verhuizing en zullen alle zorgen uit handen nemen. Of u nu vanuit of naar Roer-Zuid, de Maasplassen of Swalmen wilt verhuizen, wij zijn de verhuizer in Roermond die u van dienst is.

Erkende Verhuizers

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Verhuizen naar Roermond

Gaat u binnenkort verhuizen naar het prachtige Roermond, de veelzijdige stad aan de Maas? Met onder andere de fijne binnenstad en de populaire kledingoutlet is er altijd wat te beleven in Roermond. Laat onze verhuisspecialisten uw verhuizing op een professionele, efficiënte maar persoonlijke manier uit handen nemen. Met de hulp van onze verhuizers is de verhuizing van of naar Roermond een stuk eenvoudiger. Wij tillen de zware dozen en grote meubelen en wij zorgen ervoor dat alles perfect is geregeld. Ontdek daarom direct hoe wij dit aanpakken en op welke manier wij u kunnen helpen!


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Als verhuizers met affiniteit voor mensen en het verlenen van hulp zijn staan wij al meer dan 75 jaar klaar met onze dienstverlening. Als transparante organisatie vormen eerlijkheid en genegenheid de belangrijkste waarden voor ons. Iets wat erkend wordt door het branchekeurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Mondial van Dijk is onderdeel van door heel Nederland opererende Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Erkend Verhuisbedrijf Roermond

Naast dat we onderdeel zijn van Mondial Movers, zijn wij ook aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers en hebben wij alleen opgeleide verhuizers in dienst. Dit houdt in dat wij vertrouwd, verantwoord en veelzijdig verhuizen. Wij gaan op een vertrouwde manier met uw spullen om, door onze ervaring weten wij hoe we dit op een verantwoorde manier doen.

Onze medewerkers zijn ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. Kom vrijblijvend met ons in contact, dan bespreken we de mogelijkheden en stellen we een op maat gemaakte offerte op.

Van Dijk - De duurzame verhuizer

  • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
  • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
  • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?