Verhuisbedrijf Venray

Verhuisbedrijf in Venray nodig? Bij Van Dijk Verhuizingen bent u aan het goede adres! Wij verzorgen verhuizingen binnen en rondom Venray. Als Erkend Verhuisbedrijf zijn we dé specialist voor verhuizingen, projectverhuizingen en opslag. Onze ruime ervaring zetten wij in voor het efficiënt coördineren van uw verhuizing, zowel particulier als zakelijk. Wij voorzien in alle onderdelen van een verhuizing, van de inpak dozen tot aan het faciliteren van een handyman en uiteraard de verhuizing zelf. Bekijk de mogelijkheden als verhuisbedrijf Venray.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Verhuizer Venray

Bent u van plan te gaan verhuizen van of naar Venray en bent u op zoek naar een verhuizer? In Van Dijk Boxmeer vindt u een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele verhuizer. Alles zelf regelen kan hectisch en stressvol zijn, naast alle andere zaken die u moet regelen. Laat de verhuizing daarom organiseren door de verhuisspecialisten van Van Dijk Boxmeer en wees gerust van een soepele verhuizing. Onze verhuizers voorzien van je adviezen tijdens de verhuizing en nemen al uw zorgen uit handen. Of u nu vanuit of naar het centrum gaat verhuizen, of naar het moderne Aan den Heuvel of een van de andere dorpskernen in de gemeente Venray, wij zijn de verhuizen in Venray die voor u klaar staat.

Erkende Verhuizers

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Verhuizen naar Venray

Gaat u binnenkort verhuizen naar Venray stad of naar een van de fijne omliggende dorpen in de gemeente Venray? Venray zelf, een stad met stadse voorzieningen maar een dorp karakter biedt zowel reuring als rust. De omliggende dorpen in de gemeente bieden een variëteit aan gezellige dorpskernen, maar bijvoorbeeld ook bosgebieden. Onze verhuisspecialisten helpen u graag met uw verhuizing naar deze fijne gemeente. En dat uiteraard op een professionele, maar persoonlijk manier. Kies daarom voor een geruisloze en prettige verhuizing naar uw nieuwe plek. Maak het uzelf makkelijk en laat ons de zware dozen en grote meubelen verplaatsen. Daarnaast zorgen wij voor een goede afstemming om uw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen. Ontdek daarom direct onze aanpak en op welke manieren wij u kunnen helpen!


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Als verhuizers met affiniteit voor mensen en het verlenen van hulp zijn staan wij al meer dan 75 jaar klaar met onze dienstverlening. Als transparante organisatie vormen eerlijkheid en genegenheid de belangrijkste waarden voor ons. Iets wat erkend wordt door het branchekeurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Mondial van Dijk is onderdeel van door heel Nederland opererende Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Erkend Verhuisbedrijf Venray

Naast dat we onderdeel zijn van Mondial Movers, zijn wij ook aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers en hebben wij alleen opgeleide verhuizers in dienst. Dit houdt in dat wij vertrouwd, verantwoord en veelzijdig verhuizen. Wij gaan netjes, op een vertrouwde manier om met uw spullen, door onze ervaring weten wij hoe we dit op een verantwoorde manier doen.

Onze medewerkers zijn ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. Kom vrijblijvend met ons in contact, dan bespreken we de mogelijkheden en stellen we een op maat gemaakte offerte op.

Van Dijk - De duurzame verhuizer

  • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
  • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
  • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?