Verhuizen zorg instelling

Een zorginstelling verhuizen is altijd een speciale opdracht. Niet alleen is een kennis van alle regelgeving omtrent verhuizen in de zorg benodigd, maar ook een snelle uitvoering met aandacht voor het menselijke aspect is cruciaal. Van Dijk Verhuizingen combineert elke dag hun kennis, expertise én aandacht in het verhuizen van alle zorg gerelateerde instellingen, afdelingen, centrums, zorgwoningen en meer. Met gemotiveerde en getraind personeel kunnen wij elke verhuizing in de zorg tot een succes brengen.

Bedrijf / Project verhuizen Kennismaken

Case informatie

Steentje bijdragen aan een circulaire economie

Een steentje bijdragen aan een circulaire economie én kosten besparen zodat er meer budget overblijft voor de zorg. Dichterbij, een zorgverlener met een groot aantal locaties in drie provincies, maakt al twee jaar succesvol gebruik van MoBis. Dit opslag- en beheersysteem van Mondial Movers zorgt voor optimaal hergebruik van de eigen inventaris. “We hebben de kosten binnen no time terugverdiend.”

Contact opnemen

MoBis en Zorgsector

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

GGD Circulair verhuizen

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

Circulair verhuizen

Onder hoge tijdsdruk toch kiezen voor duurzaamheid. De GGD Gelderland-Zuid heeft, met dank aan Mondial Van Dijk Verhuizingen, op circulaire wijze een nieuwe corona testlocatie ingericht. Maar liefst 88 procent van de benodigde inventaris (zoals bureaus en bureaustoelen) werd geleverd vanuit het unieke reuse en repurpose programma van het verhuisbedrijf.. Bekijk de case door op het plaatje te klikken.

Contact opnemen

Zorginstelling verhuizen

Verhuisprojecten in de zorg kunnen uiteenlopen naar diverse soorten zoals:

  • Verhuizing van of naar een zorgcentrum, instelling, afdeling
  • verhuizing van of naar zorgwoningen, zorgkamers, zorgappartementen
  • Verhuizing van medische zorgapparatuur en/of aangepaste zorgvoorzieningen
  • Tijdelijke verhuizing bij huisvesting en plaatsing van zorgunits

Erkende verhuizer

Van Dijk verhuizingen is ervaren in het verhuizen van alle zorg gerelateerde instellingen. Als onderdeel van Mondial Movers voerde van Dijk verhuizingen al vele van dergelijke verhuizingen uit.

Elke verhuizing van een zorg gerelateerd project is op maat. Wilt u starten met de verhuizing? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

Zorginstelling verhuizen

Vragen over zorgverhuizingen?

Contact