Verhuisbedrijf Bergen

Op zoek naar een kwalitatief en vertrouwd verhuisbedrijf in Bergen? Kijk dan niet verder. Van Dijk Verhuizingen is een Erkende Verhuizer, gespecialiseerd in zowel kleine verhuizingen van inboedels als grote verhuizingen van bijvoorbeeld bedrijfspanden in Bergen en omgeving. Maak voor uw verhuizing gebruik van onze vakkundige verhuizers. Wij pakken graag de verhuizing van grote en kleine boedels op en streven altijd naar een soepele verhuizing voor u. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Bergen

Al de nodige jaren komen onze verhuizers in de regio en slaan we ook zeker het fijne Bergen en zijn landelijke omgeving niet over. Vertrouwd in Bergen de nabije omgeving, gaan onze verhuizers graag voor u aan de slag met de verhuizing die voor uw deur staat. Onze verhuisdiensten lenen zich voor  particuliere, maar ook voor zakelijke verhuizingen van en naar Bergen en elders in de omgeving. U bent zich altijd verzekerd van een vertrouwd verhuisbedrijf bij u in de buurt.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Bergen

Van Dijk verhuisbedrijf in Bergen levert een totaaldienst. Onze taak is het ontzorgen van u als klant, gedurende de volledige verhuizing. Wij nemen logistieke ongemakken of zwaar tilwerk graag op ons, zodat u zich met alle overige zaken rondom een verhuizing kan bezighouden. Onze totaaldienst bestaat uit meerdere diensten die, afhankelijk van wat nodig is, onze verhuisspecialisten kunnen oppakken. Verhuisbedrijf Bergen Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Verhuizer Bergen

Bent u op zoek naar de rustige en landelijke omgeving die Bergen u te bieden heeft? Of bent u juist zo gewend aan deze omgeving, maar verhuist u naar een andere locatie? In beide gevallen ondersteunen wij u gaag bij het ontzorgen van de verhuizing. Een verhuizing kan altijd voor stress of logistieke ongemakken zorgen, maar onze verhuizers zijn bekend met de do's en don't tijdens een verhuizing. Geniet daarom vooral van Bergen en haar omgeving en zet onze specialisten aan het (zware) werk.

Als bedrijf zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Dit geeft u op meerdere vlakken zekerheid. Wij verzekeren u een kwalitatieve verhuizing van alle spullen, met oog voor de zorg van uw eigendommen. Bijkomend voordeel is dat wij, als Erkend Verhuizers, verzekerd zijn bij schade. Dus mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw eigendommen, dan zijn deze altijd nog verzekerd.

Kortom, door te kiezen voor Van Dijk als verhuisbedrijf in Bergen, kunt u rustig genieten van alles wat dit prachtige dorp heeft te bieden. Laat de verhuizing over aan de experts zonder zorgen over uw verhuizing van of naar Bergen.

Erkend Verhuisbedrijf Bergen

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Bergen. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Bergen

Dus, gaat u verhuizen naar Bergen? Van Dijk Verhuizingen maakt het verhuizen naar Bergen leuk en comfortabel! Met onze verhuisservice wordt iedere verhuizing een succes.

Bent u klaar om te verhuizen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?