Verhuisbedrijf Wijchen

Verhuisbedrijf in Wijchen nodig? Bij Van Dijk Verhuizingen bent u aan het goede adres! Wij verzorgen verhuizingen binnen en rondom Wijchen. Als Erkend Verhuisbedrijf hebben we ruime ervaring in diverse soorten verhuizingen, waardoor we gespecialiseerd zijn in verhuizingen, opslag en projectverhuizingen. Zowel particulier als zakelijk. Gaat u binnenkort verhuizen en oriënteert u naar een verhuisbedrijf in Wijchen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Verhuizer Wijchen

U zoekt een verhuizer in Wijchen met het Erkende Verhuizers kenmerk? Dan vindt u in Van Dijk Boxmeer de juiste partij. Als verhuisbedrijf zijn we aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers, waardoor u verzekert bent van een vakkundige verhuizer in Wijchen. Of u nu verhuist naar het karakteristieke Wijchen-Noord, het bruisende centrum of juist naar de nieuwbouwwijk Huurlingsedam. Wij zijn de professionele verhuizer in Wijchen die de klus voor u klaart. 

Als Erkend Verhuisbedrijf verzekeren wij u van een nette verhuizing. U weet daardoor dat onze verhuizers vakmensen zijn en dat onze medewerkers daarvoor zijn opgeleid. Daarnaast bent u er zeker van dat uw spullen goed zijn verzekerd. Benieuwd wat Van Dijk Boxmeer voor u kan betekenen? Bekijk de mogelijkheden als verhuizer in Wijchen.

Erkende Verhuizers

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Verhuizen naar Wijchen

Bij het verhuizen naar Wijchen komt heel wat kijken. Het kan leiden tot een grote operatie waarbij veel activiteiten tegelijk plaatsvinden. In zo een geval is overzicht en orde erg prettig. Als verhuisbedrijf hebben wij al talloze keren mogen verhuizen naar Wijchen. Daardoor hebben wij kennis van de beste logistieke routes tijdens de vershuizing. Ook weten we dankzij jaren ervaring hoe we een verhuizing naar Wijchen vlekkeloos laten verlopen. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. We zijn checken vooraf gezamenlijk of alle benodigdheden voor een goede verhuizing aanwezig zijn. Denk hierbij aan de spullen en vergunningen die nodig zijn voor het laden en lossen, of de beschermmaterialen voor fragiele meubelstukken. Wat het ook is, wij zorgen dat het in orde is. Wilt u verhuizen naar Wijchen en bent u op zoek naar een Erkend Verhuisbedrijf? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Of bereken in no-time de verhuisofferte.


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Als verhuizers met affiniteit voor mensen en het verlenen van hulp zijn staan wij al meer dan 75 jaar klaar met onze dienstverlening. Als transparante organisatie vormen eerlijkheid en genegenheid de belangrijkste waarden voor ons. Iets wat erkend wordt door het branchekeurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Mondial van Dijk is onderdeel van door heel Nederland opererende Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Erkend Verhuisbedrijf Wijchen

Naast dat we onderdeel zijn van Mondial Movers, zijn wij ook aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers en hebben wij alleen opgeleide verhuizers in dienst. Dit houdt in dat wij vertrouwd, verantwoord en veelzijdig verhuizen. Wij gaan op een vertrouwde manier met uw spullen om, door onze ervaring weten wij hoe we dit op een verantwoorde manier doen.

Onze medewerkers zijn ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons.

Van Dijk - De duurzame verhuizer

  • 1e verhuisbedrijf in Nederland met een gedeeltelijk wagenpark met volledig elektrische verhuiswagens
  • Voor overgebleven meubilair zoeken wij in samenwerking met lokale doelen een tweede bestemming
  • Zo vinden wij voor 96% van de materialen die ons passeren een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?