Verhuizing

U heeft binnenkort een verhuizing? Van Dijk verhuizingen staat u bij met onze volledige dienstverlening op het gebied van verhuizen. Uw verhuizing regelen wij van A tot Z. Vraag vandaag nog snel uw offerte op. U kunt ook de prijs van uw verhuizing berekenen.

Snel
geregeld

Verhuizing in
heel Nederland

Opslag
mogelijk

Duurzaam
afvoeren

Verhuizing met uw bedrijf of een internationale verhuizing? kijk dan op hier voor bedrijfsverhuizing en hier voor verhuizing naar het buitenland.

Verhuizing, wat nu

Uw verhuizing is aanstaande. Er staan een hoop zaken op de agenda om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen kunt u verhuisdozen verzamelen, ook moeten uw meubelen worden gedemonteerd, er moet worden ingepakt én dan gaat alles ook nog een in 1 of meerdere verhuiswagens. Van Dijk verhuizingen verzorgt met een team dagelijks verhuizingen van alle soorten woningen groot en klein. Maak gebruik van onze zeer complete verhuisservice.

Heeft u een deel van de inboedel niet meer nodig na uw verhuizing? Van Dijk verhuizingen kan ook zorgen voor het duurzaam afvoeren, hergebruik of refurbishen van uw overbodig materiaal.

verhuizing van uw inboedel

De keuze voor het inschakelen van een goed verhuisbedrijf voor de verhuizing van uw inboedel is essentieel. U zoekt een partij die weet wat hij moet doen en knelpunten oplost voordat deze ontstaan. U wilt ten slotte doorgaan met uw eigen dingen en het hele verhuisproces (of een deel daarvan) uit handen geven aan een verhuisbedrijf. Zo wordt uw verhuizing zo efficiënt mogelijk uitgevoerd en is het uiteindelijk zelfs goedkoper om uw verhuizing uit te besteden aan van Dijk verhuizingen.

Contact opnemen

Wist u dat...

  • Wij ook uw verhuizing met inpak en uitpakservice kunnen regelen?
  • Bij uw verhuizing ook gemonteerd en gedemonteerd kan worden
  • Er bij uw verhuizing er altijd een handyman ter plaatse is?
  • Alles diensten m.b.t. uw verhuizing door ons geregeld worden?
  • Wij als familiebedrijf al duizenden verhuizingen uitgevoerd hebben?
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie is van Dijk Verhuizingen?

Van Dijk verhuizingen is een familiebedrijf in hart en nieren. Al meer dan 35 jaar staat van Dijk verhuizingen klaar met alle diensten op het gebied van verhuizen, opslag en alle diensten die daarbij horen, voor bedrijf verhuizen en particulier verhuizen.

Erkende verhuizer

Van Dijk Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven en heeft alleen opgeleide verhuizers in dienst. Ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. De leeftijdsopbouw van ons team is uiteenlopend: van twintigers tot zestigers. En ook deze laatsten zijn nog geregeld voor ons actief.

Procedure verhuizing
groot en klein


Vragen over verhuizing?