Verhuisbedrijf Brabant

Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Noord-Brabant?

Van Dijk Verhuizingen is een Erkende Verhuizer, gespecialiseerd in complete verhuisservices in de provincie Brabant en haar omliggende gebieden. Onze vakkundig getrainde verhuisspecialisten staan garant voor een moeiteloze verhuizing, ongeacht de omvang van uw inboedel. We zijn toonaangevende experts op het gebied van zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact met ons op via telefoonnummer 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Brabant

Met ons hoofdkantoor gevestigd in Boxmeer, hebben we nauwe banden met de regio Brabant. Ons bedrijf begon in 1945 met het verzenden van pakketten en al vele jaren bedienen onze professionele verhuizers de omgeving, en we hebben naam gemaakt als een bekend verhuisbedrijf in Brabant. Onze verhuisservice is beschikbaar voor de gehele regio. Dat betekent dat we vertrouwd zijn met het merendeel van de provincie. Ongeacht waar in Brabant u woont of waarheen u wilt verhuizen, wij zorgen voor een succesvolle verhuizing.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Brabant

Van Dijk Verhuisbedrijf Brabant biedt een uitgebreide dienstverlening aan. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistieke uitdagingen die een verhuizing met zich meebrengt. Bovendien nemen wij de volledige planning van de verhuizing op ons. Onze complete service is flexibel opgebouwd en kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie en het type verhuizing. Van Dijk verhuisbedrijf Brabant biedt onder andere:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Verhuizer Brabant

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Brabant? Bij ons kunt u vertrouwen op hoogwaardige verhuisservices in deze regio. Elke dag streven wij naar perfectie in onze verhuisdiensten. Kies voor Van Dijk Verhuisbedrijf Brabant als u verhuisplannen heeft en gedurende het hele verhuisproces begeleiding wenst. Wij nemen alle zorgen en ongemakken die gepaard gaan met een verhuizing van u over. Ons verhuisbedrijf is aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een professionele service, geleverd door ervaren verhuizers in Brabant. Als Erkend Verhuisbedrijf staan wij garant voor een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn goed opgeleide vakmensen die uw eigendommen met uiterste zorg behandelen. Bovendien zijn uw bezittingen verzekerd, wat een voordeel is van werken met een Erkend Verhuisbedrijf.

Erkend Verhuisbedrijf Brabant

Wij hechten veel waarde aan het bieden van zekerheid aan onze klanten als verhuisbedrijf. Daarom zijn wij, naast ons partnerschap met Mondial Movers, aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn wij een officieel erkend verhuisbedrijf in Brabant. Wat betekent dit voor u? Dit keurmerk staat garant voor opgeleide verhuizers die met zorg en respect met uw eigendommen omgaan.

Onze experts zijn ervaren en hebben vaak een sterke band met de lokale gemeenschap. Ze zijn vertrouwd met de omgeving waarin u zich bevindt, wat van pas kan komen voor een soepel verloop van de verhuisdag. Klantgerichtheid, een hands-on mentaliteit en de bereidheid om te helpen zijn eigenschappen die zowel onze verhuizers als onze bedrijfscultuur typeren. En dat is wat ons als verhuisbedrijf in Brabant onderscheidt.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Brabant

Dus, gaat u verhuizen naar Brabant? Een prachtige regio met een rijke geschiedenis. Van Dijk Verhuisbedrijf staat klaar om uw verhuizing naar Brabant nog aangenamer te maken! Wij, als verhuisbedrijf Brabant, zijn er voor u. Bent u klaar om te verhuizen naar Brabant? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in of neem telefonisch contact op via 0485 56 2556.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?