Interieur Design

Van Dijk kan uw organisatie ook helpen met het opzetten van een circulair interieur design. Ver voordat u aan een bedrijfsverhuizing denkt is dit al aan de orde. Het is zaak om in uw nieuwe ruimte weer een mooie en fijne werkomgeving te creëren zonder dat er een te hoge belasting is qua CO2 uitstoot . Van Dijk denkt hier graag aan mee met de uitvoering van interieur design voor o.a. kantoren, zorg, overheid en onderwijs.

Van Dijk Verhuizingen kan op elk gewenst moment in een proces van ontwerp tot verhuizing inspringen. Wij hebben eigen interieur designers in dienst en werken regelmatig met externe gespecialiseerde professionals voor specifieke wensen.

Inventarisatie laten uitvoeren Contact opnemen

Interieur laten ontwerpen

Samen met u probeert Van Dijk zoveel mogelijk duurzaam en circulair uw interieur te ontwerpen, uiteraard zonder dat dit afbreuk doet aan uw uitstraling als organisatie. Door onze ervaring in het werken met circulaire producten kunnen wij het zo ontwerpen dat esthetiek niet lijdt onder circulariteit.

Offerte en behoefte

Na kennismaking met onze experts voeren wij een inventarisatie uit met een behoefte-analyse. Hierin kunnen we uitwerken waar u in het proces behoefte aan heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn; het uitwerken van 3d tekeningen of schetsen.

Interieurarchitect met circulaire gedachten

Van Dijk kan op elk moment in het proces instappen en assisteren. Werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen designers en waar nodig kan geschakeld worden met externe professionals. Zie ons als de architect van uw interieur-ontwerp met circulaire gedachten.

Inventarisatie uitvoeren

Informatie over Interieur design?

Case informatie

Interieurdesign Kinderopvang

Mondial Van Dijk is een allround verhuisbedrijf met expertise op het gebied van projectmanagement. Het team verzorgt niet alleen de verhuizing, maar helpt ook in de voorbereiding bij alle aspecten rondom herhuisvesting. Voor het servicebureau van Spring Kinderopvang werd bijvoorbeeld een ontwerp gemaakt voor de nieuwe locatie. Bekijk de case door op het plaatje te klikken.

Contact opnemen

Interieur design Spring kinderopvang

Klik op het plaatje om de PDF te bekijken

Vragen over interieur design?