Verhuisbedrijf Mill

Van Dijk Verhuizingen is een ervaren verhuisbedrijf in Mill. Zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf in Mill? Dan zijn wij dé partij die uw verhuizing verzorgt van A tot Z. Benieuwd wat dat inhoudt? Dat leggen we graag uit. De verhuizers bij Van Dijk Verhuizingen zijn professioneel opgeleide verhuizers en kundig in hun vak. Met veel enthousiasme weten ze raad met alle soorten verhuizing, van grote tot kleine boedels. Iedere dag streven we naar vlekkeloze verhuizingen en het beste verhuistraject voor onze klanten. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Mill

Al jaren komen onze verhuis professionals in de regio en zijn wij een welbekend verhuisbedrijf in Mill, het pittoreske dorp in Noord-Brabant. Onze verhuisdienst leent zich voor de hele gemeente Land van Cuijk. Hierdoor bent u verzekerd van een verhuisdienst uit de buurt.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Mill

Van Dijk verhuisbedrijf in Mill levert een totaaldienst. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over de logistieke ongemakken. Ook planmatig nemen wij alle zorgen uit handen. Onze totaaldienst is op te delen in verschillende diensten die aan bod kunnen komen, afhankelijk van de situatie en het type verhuizing. Verhuisbedrijf Mill Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Verhuizer Mill

Zoekt u een verhuizer in Mill? Als verhuisbedrijf staan wij voor kwaliteit. Iedere dag streven wij ernaar om de beste service te bieden voor onze verhuis aanvragen. U kiest voor Van Dijk verhuizer Mill wanneer u verhuisplannen heeft en begeleid wilt worden in het gehele verhuistraject. Wij ontnemen u van alle zorgen en ongemakken die een verhuizing met zich meebrengt.

Als bedrijf zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Zo bent u bent u verzekerd van een professionele dienst, door een vakkundige verhuizer in Mill. 

Als Erkend Verhuisbedrijf garanderen wij u een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn vakmensen die opgeleid zijn tot professionele verhuizers. Uw spullen zijn verzekerd, dit is een voordeel van een Erkend Verhuisbedrijf.

Erkend Verhuisbedrijf Mill

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Mill. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Mill

Mill, het Brabantse dorp in het Land van Cuijk, staat bekend om haar natuur en historie. De Langenboomse Bossen vormen een lint van groen tussen andere gebieden zoals Oss en Venray. Genoeg natuur dus om van te genieten. 

Dus, gaat u verhuizen naar Mill? Van Dijk Verhuizingen maakt het verhuizen naar Mill nog leuker! Met onze verhuisservice wordt de verhuizing een groot succes. 

Bent u klaar om te verhuizen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?