Bedrijf verhuizen

Uw bedrijf gaat verhuizen. Van Dijk verhuizingen zorgt ervoor dat het verhuizen van uw bedrijf, kantoor, fabriek of instelling perfect verloopt. Van Dijk is immers gespecialiseerd in het verhuizen in diverse branches en met diverse projecten. Ook uw zakelijke verhuizing regelen wij perfect. Regel vandaag nog de inventarisatie en maak een afspraak voor uw bedrijfsverhuizing. Wij komen graag bij u langs of maken kennis via video.

Wij regelen
wat geregeld moet worden

Verhuizen in
heel Europa

Opslag
mogelijk

Duurzaam
afvoeren

U kunt ook kijken bij 'zorgverhuizing', 'projectverhuizing' of diverse branche specifieke verhuizingen zoals 'onderwijs / scholen', 'zorg', 'overheid', 'kantoren' of 'laboratorium verhuizen'.

Uw bedrijf verhuizen
wat komt daar bij kijken?

U gaat uw bedrijf verhuizen. Of u nu een kantoor, fabriek of instelling heeft, van Dijk verhuizingen heeft zeer veel bedrijfsverhuizingen uitgevoerd en kan voor u ook de beste verhuisservice bieden.

Bedrijf verhuizen

Er komt ontzettend veel kijken bij een bedrijf verhuizen. Sommige dingen pakt u misschien zelf aan en sommige delen van uw bedrijfsverhuizing wilt u uitbesteden. Heeft u al nagedacht over wie inpakt, wanneer en op welke manier dit gedaan wordt zonder de operationele gang van zaken teveel te belasten? Is een stickerplan (wie gebruikt welke etiketten) en verhuisinstructies belangrijk? En heeft u wel alle materialen om uw bedrijf op correcte wijze te verhuizen? Denkt u aan dozen, bakken, inpakmateriaal en/of een verhuislift? Of het beschermen van uw nieuwe pand door middel van beschermhoeken, hoezen, liften afplakken, rijplaten, extra verlichting en ga zo maar door.

Intern verhuizen

Of u nu gedeeltelijk of geheel naar een andere locatie verhuist, of dat u intern een verhuizing wilt realiseren, voor beide opties kunt u gebruik maken van de diensten bij van Dijk Verhuizingen. Wij voeren met regelmaat interne verhuizingen uit, waarbij materialen verhuisd worden tussen locaties kort bij elkaar, andere kamers en/of afdelingen, of op een nabijgelegen locatie. Ook voor de interne verhuizing zit u dus goed bij van Dijk.

Bedrijfsverhuizing geheel ontzorgd

Van Dijk verhuizingen regelt alles op het gebied van het verhuizen van uw bedrijf. Niet alleen verzorgt van Dijk de complete bedrijfsverhuizing van A tot Z, ook assisteren zij in facilitaire diensten zoals Handyman service, in- en uitpakken, de- en monteren en nog veel meer. Door het maken van de juiste inventarisatie en planning weet u van tevoren de ins en outs van uw bedrijfsverhuizing. Bovendien heeft van Dijk verhuizingen als belangrijke richtlijn het duurzaam afvoeren en circulair hergebruiken van alle materialen.

Van Dijk verhuizingen heeft het hele pakket in huis om uw bedrijf te verhuizen. U bepaalt zelf welke diensten u afneemt.

Contact opnemen

Totaalpakket bedrijfsverhuizing

 • Ontruimen / Opruimen mogelijk
 • Installeren werkplekken en bekabeling mogelijk
 • Overbodige inventaris realtime opvraagbaar uit onze opslagfaciliteiten
 • Restmaterialen worden hergebruikt of refurbished
 • Architectuur, projectmanagement en ICE werk mogelijk
 • Circulair hergebruiken en duurzaam afvoeren
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie is van Dijk Verhuizingen?

Van Dijk verhuizingen is een familiebedrijf in hart en nieren. Al meer dan 75 jaar staat van Dijk verhuizingen klaar met alle diensten op het gebied van verhuizen, opslag en alle diensten die daarbij horen, voor bedrijf verhuizen en particulier verhuizen.

Erkende verhuizer

Van Dijk Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven en heeft alleen opgeleide verhuizers in dienst. Ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. De leeftijdsopbouw van ons team is uiteenlopend: van twintigers tot zestigers. En ook deze laatsten zijn nog geregeld voor ons actief.

Overbodig meubilair en inventaris

Van Dijk Verhuizingen biedt een heel scala aan mogelijkheden voor overbodig meubilair, voorraden en/of inventaris. We vinden het circulair opruimen, duurzaam afvoeren of mogelijk opknappen/refurbishen van alle (overbodige) materialen ontzettend belangrijk. Het liefst zorgen we ervoor dat elk onderdeel een nieuw leven krijgt. Afhankelijk van uw wensen en eisen, kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw overbodige inventaris cq. voorraad. Enkele mogelijkheden zijn:

 • Overbodige grondstoffen verwerken tot (zelfgemaakte) producten in onze webshop waarvan de opbrengst aan een goed doel wordt geschonken.
 • Circulair hergebruiken van materialen.
 • Recyclen.
 • Duurzaam afvoeren.

Tijdelijk overbodige materialen? Opslag biedt uitkomst

Heeft u zakelijk meubilair en/of inventaris tijdelijk niet nodig? Of wilt u een systeem waarmee u realtime uw meubilair in opslag kunt zetten of kunt gebruiken wanneer u het nodig heeft? Bijvoorbeeld bij een renovatie, verhuizen van een afdeling? Kijk dan eens bij onze mogelijkheden op het gebied van opslag.

Ontruimen en opruimen

Een bedrijfspand, afdeling of instelling volledig ontruimen? Geen probleem voor van Dijk Verhuizingen. Als wij uw bedrijf verhuizen met ontruiming dan kunt er zeker van zijn dat alles netjes opgeruimd wordt. Daarnaast bieden wij naast ontruimen allerlei mogelijkheden voor het afvoeren van uw afval, hergebruik van overbodige artikelen of (tijdelijke) opslag van middelen.

Veilig ontruimen

Het ontruimen doet van Dijk Verhuizingen snel en veilig en met waarborging van uw bedrijfsprocessen, zodat u minimale hinder ondervindt van uw bedrijfsontruiming.

Bedrijf verhuizen?