Verzekerd verhuizen

Als erkende verhuizer heeft u bij elke verhuizing als standaard een verzekering tot maar liefst 100.000,-. Mocht er iets gebeuren , dan weet u in ieder geval zeker dat uw inboedel en materialen verzekerd zijn. Zo kunt u met een gerust hart uw verhuizing door van Dijk Verhuizingen laten regelen. Wilt u ook de garantie en zekerheid van een erkend verhuizer? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Als partner en onderdeel van Mondial Movers is onze verzekering onderdeel van de AVV. De AVV biedt een verhuizing met verzekering standaard bij alle verhuizingen tot € 100.000,-. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Verhuisbedrijf offerte Over van Dijk

Verhuizen met verzekering

Verhuizen met een verzekering biedt de garantie en zekerheid dat áls er iets gebeurt tijdens de verhuizing u financieel kunt terugvallen

Verhuisgarantie

Onderdeel van het verzekerd verhuizen is onze verhuisgarantie. Als erkende verhuizer bieden wij standaard uitgebreide garantiemogelijkheden. Mocht er bijvoorbeeld iets gebeuren dan neemt de erkend verhuizer alles over tegen dezelfde condities (waarborg).

Mocht u een specifieke vraag hebben over het verhuizen van uw goederen met verzekering, dan staan onze specialisten voor u klaar met het antwoord. Vul hiervoor ons contactformulier in.

Meer over verhuizen

Meer weten over onze verhuisverzekering?

Vragen over verzekerd verhuizen?