Over ons

Wij zijn van Dijk verhuizingen uit Boxmeer. Met een groot team van gemotiveerde medewerkers staan wij al meer dan 75 jaar klaar met onze dienstverlening.

Verhuizers met affiniteit

Ons kapitaal staat niet op de bank, maar werkt iedere dag met zoveel mogelijk plezier op diverse en bijzondere plaatsen. Het zijn onze medewerkers en collega’s! Verhuizer wordt je niet omdat je van sjouwen houdt. Wij zijn verhuizer omdat we affiniteit hebben met mensen en het verlenen van hulp. Eerlijkheid en genegenheid vormen hierbij onze belangrijkste waarden.

Erkende verhuizer

Mondial van Dijk Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven en heeft louter opgeleide verhuizers in dienst. Ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. De leeftijdsopbouw van ons team is uiteenlopend: van twintigers tot zestigers. En ook deze laatsten zijn nog geregeld voor ons actief.

Vanuit Nijmegen...

De grootvader en vader van de huidige directie starten rondom de bevrijding in 1945 op bescheiden schaal met pakjes vervoeren vanuit Nijmegen naar diverse adressen in Boxmeer. De verdeling gebeurde in het Nijmeegse café De Klok, waar de fundamenten werden gelegd voor het huidige De Klok Logistics. Transport gebeurde met een legertruck. Pas toen er ook goederen moesten worden vervoerd voor onder meer de Nijmeegse veiling en voor Van Aarsen Bedverenfabriek verschenen de eerste vrachtwagens.

...naar Boxmeer

Tot 1994 was het bedrijf te vinden aan de Beugenseweg in Boxmeer. Uit z'n voegen gegroeid verhuisde het naar een nieuw pand op het Boxmeerse industrieterrein Saxe Gotha. In 2008 werd de onderneming verplaatst naar de Sint Anthonisweg, waar onder leiding van Roel van Dijk de traditie met gemotiveerde medewerkers wordt voortgezet. In 2019 is het bedrijf verhuisd naar een moderne omgeving op het Transportcentrum in Beugen.

Certificaten

Van Dijk Verhuizingen voldoet aan alle certificeringen en keurmerken die u van een erkende verhuizer mag verwachten.

Vragen over ons?