Verhuisbedrijf Gennep

Bent u voornemend te verhuizen en woonachtig in de omgeving van Gennep? Schakel dan hét verhuisbedrijf van Gennep in. Met meer dan 75 jaar ervaring in het verhuizen van woningen, kantoren, fabrieken en onderwijsinstellingen weten wij als geen ander u te ontzorgen. Op basis van uw behoeften en wensen maken we een verhuisplan, zodat u weet wat u mag verwachten van een verhuizer in de regio Gennep..

Verhuisbedrijf offerte Over van Dijk

Verhuisbedrijf Gennep

Van Dijk verhuizingen is gevestigd in Beugen, Gemeente Boxmeer. Inmiddels heeft de vierde generatie leiding in het bedrijf en proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zien. Wij beschikken over alle certificeringen en keurmerken die u van een Erkende Verhuizer mag verwachten, zo weet u zeker dat u enkel professionals in de arm heeft genomen en weten wij dat wij al uw wensen kunnen waarmaken.

Wij zijn verhuizer omdat we affiniteit hebben met mensen en het verlenen van hulp. Eerlijkheid en genegenheid vormen hierbij onze belangrijkste waarden. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de buurt van Gennep? Schakel Van Dijk verhuizingen in, wij zijn u graag van dienst.


Erkend verhuizer Gennep

Wanneer u een Erkend Verhuizer inschakelt, bent u verzekerd van de beste service. U weet zo zeker dat al uw materialen veilig en onbeschadigd van A naar B worden vervoerd. Van Dijk verhuizingen is aangesloten bij een landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. Erkende Verhuisbedrijven hebben louter opgeleide verhuizers in dienst.

Zo ook bij Van Dijk verhuizingen. Het zijn ware professionals, allemaal afkomstig uit de buurt van Gennep. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn prettige eigenschappen en dát onderscheidt ons. De leeftijdsopbouw van ons team is uiteenlopend: van twintigers tot zestigers.

Kiest u voor Van Dijk Verhuizingen? Dan kiest u voor:

Eerlijk | Dat duurt het langst
Vindingrijk | Er is altijd een oplossing
Met oog voor leven | Zowel mens als materie verdienen aandacht

Bent u woonachting in de omgeving van Gennep en bent u op zoek naar een Erkende Verhuizer? Neem dan contact op met Van Dijk verhuizingen, wij beantwoorden graag al uw vragen en lichten graag onze diensten toe. Direct een offerte verhuisbedrijf Gennep opvragen kan natuurlijk ook via onze website.

Verhuizen Gennep

Gaat u zakelijk of particulier verhuizen? Dan komen wij graag met u in contact. Al meer dan 75 jaar biedt Van Dijk verhuizingen u een totale verhuisservice van A tot Z aan. Vanaf het moment dat u de wens heeft om te verhuizen kunnen wij u bijstaan met een duidelijke inventarisatie, circulair plan of aanvullende diensten voor- tijdens- en na een verhuizing.

Wij verplaatsen niet alleen uw verhuisdozen van A naar B, maar bieden veel meer service aan, zoals:

Welke optie u ook kiest, onze professionals doen er alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Als zakelijke dienstverlener hebben wij ook extra facilitaire diensten in ons assortiment zoals het onderhoud aan meubilair, opruimen en refurbishment. Ontdek al onze diensten bij onze facilitaire diensten. Uiteraard komen wij ook graag al uw vragen toelichten tijdens een persoonlijk onderhoud.

Met onze verhuisservice en facilitaire diensten kunnen wij u zowel helpen bij een particuliere verhuizing als zakelijke verhuizing. Uw verhuizing regelen wij van A tot Z, waardoor uw verhuizing veel efficiënter verloopt dan wanneer u dit niet uitbesteed.

Heeft u interesse in onze verhuisservice? Vraag vandaag nog snel uw offerte op via onze website.

Wist u dat...

  • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
  • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
  • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
  • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
  • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Dijk verhuizingen – sinds 1945

Wij zijn Van Dijk verhuizingen uit Boxmeer. Met een groot team van gemotiveerde medewerkers staan wij al meer dan 75 jaar klaar met onze dienstverlening. Onze medewerkers, is ons kapitaal. Wij zijn verhuizer omdat we affiniteit hebben met mensen en het verlenen van hulp. Eerlijkheid en genegenheid vormen hierbij onze belangrijkste waarden.

Naast eerlijkheid en genegenheid staat een schoon milieu bij ons hoog in het vaandel. Met oog voor circulariteit en duurzaamheid proberen wij de levensduur van materialen en producten te verlengen, om zo afval te reduceren en het milieu te ontlasten.

Heeft u interesse in onze verhuisservice? Neem contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch. Uiteraard kunt u ook een offerte verhuisbedrijf opvragen via onze website.

Makkelijk Verhuizen
groot en klein


Vragen over verhuizen?

Contact