Verhuisbedrijf Grave

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Grave? Dan bent u bij Van Dijk verhuizingen aan het juiste adres. Met meer dan 75 jaar ervaring in het verhuizen in de regio Grave weten wij als geen ander verhuisbedrijf, u te ontzorgen. Van Dijk verhuizingen is een familiebedrijf in hart en nieren. Vanuit ons hoofdkantoor in Beugen bedienen wij heel Nederland, waarbij wij met name actief zijn in de regio Grave, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Oss, Uden, Helmond, Eindhoven en Venlo.

Verhuisbedrijf offerte Over van Dijk

Verhuisbedrijf Grave

Als onderdeel van Mondial Movers en met het certificaat Erkend Verhuisbedrijf is Mondial Movers met 24 vestigingen door heel Nederland dé specialist op het gebied van verhuizen, projectverhuizingen en opslag. Gebruik maken van onze verhuisdiensten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook direct een offerte voor een verhuisbedrijf in Grave via onze website opvragen.

Verhuizer Grave

Of u nu op zoek bent naar een verhuizer in Gave of een andere plaats, Van Dijk verhuizingen is u graag van dienst. Het inschakelen van onze diensten is een eenvoudig én transparant proces, bekijk onderstaand de procedure van een verhuizing:

Aanvraag
Wanneer u gaat verhuizen, kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u uitbrengen. Vraag een offerte op via onze website of via de telefoon.

Taxatiebezoek
Na uw offerte aanvraag komt één van onze taxateurs bij u langs om een passende offerte te maken. De taxateur neemt de mogelijkheden en wensen met u door en maakt een ronde door de woning om een goed beeld van de hoeveelheid te krijgen.

Offerte
Na het bezoek van de taxateur maakt de taxateur een passende offerte. In de offerte staan de opties die met u besproken zijn tijdens het taxatiebezoek. 

Dozen bezorgen
Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte krijgt u van ons een bevestiging waar alle gemaakte afspraken in naar voren komen. Wij komen de verhuisdozen bezorgen wanneer het u uitkomt.

Verhuizing
Een dag voor de verhuizing wordt u gebeld door onze planner om de verhuizing nog een keer door te spreken. Hierin wordt ook aangegeven welk tijd u de verhuizers op de verhuisdag kunt verwachten. 

Dozen ophalen
Na de verhuizing heeft u voldoende tijd om de dozen uit te pakken. U of wij nemen contact op wanneer de dozen opgehaald mogen worden.

Bovenstaand proces geeft kort weer wat u kan en mag verwachten van onze verhuisservice. Uiteraard lichten wij graag tijdens een persoonlijk onderhoud al onze diensten en voordelen toe. Op basis van uw wensen maken we een verhuisplan op maat, zodat uw verhuizing probleemloos van A tot Z verloopt. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of een verhuizing van uw bedrijf, kantoor, laboratorium of onderwijsinstelling, Van Dijk verhuizingen is u graag van dienst.

Voordelen van verhuisbedrijf

Naarmate de verhuizing dichterbij komt, komen er steeds meer zaken die geregeld dienen te worden. Het uitbesteden van uw verhuizing is dan een grote bijkomstigheid, u wordt niet alleen volledig ontzorgt, maar u weet ook zeker dat uw verhuizing soepel verloopt.

Schakelt u Van Dijk verhuizingen in? Dan profiteert u van onderstaande voordelen:

 • U hoeft zelf (als u dat wilt) niets te doen;
 • Snelle realisatie van een verhuizing;
 • Verhuisbedrijf met (tijdelijke) opslag indien nodig;
 • Inpak en uitpakservice mogelijk;
 • Montage- en demontage service mogelijk.
 • Verhuisdozen, bakken en kisten in meerdere formaten aanwezig;
 • Beschermmateriaal zoals loopmatten, liftbescherming etc.
 • Speciaal ingerichte verhuiswagens in meerdere formaten;
 • Getraind en professioneel personeel.

Op zoek naar een verhuisbedrijf met de beste verhuisservice én actief in heel Nederland? Schakel dan Van Dijk verhuizingen in! Met meer dan 75 jaar ervaring weten wij u als geen ander verhuisbedrijf te ontzorgen. Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Van Dijk verhuizingen.

Wist u dat...

 • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
 • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
 • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
 • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Van Dijk verhuizingen

Al 4 generaties lang staat Van Dijk verhuizingen dag in, dag uit klaar voor haar klanten. Bij ons vormen eerlijkheid en genegenheid onze belangrijkste waarden.

Duurzaamheid en circulariteit staat bij ons hoog in het vaandel, zo reduceren wij de productie van afval door ons te focussen op hergebruik en refurbishment van producten en materialen. Zo profiteert niet alleen de klant van onze diensten, maar draagt Van Dijk verhuizingen bij aan een schoner milieu.

Mondial van Dijk Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven en heeft louter opgeleide verhuizers in dienst. Tijdens een persoonlijk onderhoud lichten wij graag toe van welke voordelen u profiteert door gebruik te maken van onze verhuisdiensten.

Makkelijk Verhuizen
groot en klein


Vragen over verhuizen?

Contact