Verhuisbedrijf Veghel

Wanneer u gaat verhuizen, is de keuze voor het inschakelen van een goed verhuisbedrijf essentieel. Van Dijk verhuizingen is een Erkend Verhuisbedrijf in de regio van Veghel en is al meer dan 75 jaar actief in particuliere en zakelijke verhuizingen.

Verhuisbedrijf offerte Over van Dijk

Verhuisbedrijf Veghel

Van Dijk verhuizingen is aangesloten bij een landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, genaamd Mondial Movers. Als verhuisbedrijf in Veghel helpt Van Dijk verhuizingen u graag met de complete verhuizing van A tot Z. Of u nu naar een ander land gaat verhuizen of verhuist in Nederland, wij staan voor u klaar met onze diensten om het verhuizen van A tot Z te regelen.

Het inschakelen van Erkend Verhuisbedrijf Van Dijk verhuizingen kent vele voordelen, maar wist u tevens dat;

 • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
 • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
 • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
 • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?

Verhuisbedrijf in Veghel nodig? Schakel dan Van Dijk verhuizingen in! Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook via onze website een offerte voor verhuisbedrijf Veghel opvragen.

Verhuizen Veghel

Of u nu op zoek bent naar een verhuisbedrijf voor particulier of zakelijk, bij Van Dijk verhuizingen bent u aan het juiste adres. Wij beschikken niet alleen over professionele verhuizers, maar wij beschikken ook over de mentaliteit die nét dat stapje extra voor u zet.

Bij Van Dijk verhuizingen staat circulariteit en duurzaamheid op nummer één. Zo hebben wij als uitgangspunt dat wij direct hergebruik van materialen en inventaris stimuleren en producten en materialen opknappen of reviseren indien nodig. Zo reduceren wij afval en proberen we zoveel mogelijk, Re-use, Re-purpose en Re-furbish toe te passen.

Verhuizen in Veghel? Schakel Erkend Verhuizer Van Dijk verhuizingen in en wordt van A tot Z ontzorgd.

Erkende verhuizer in Veghel

Erkend Verhuizer Van Dijk Verhuizingen is al vele jaren een bekend gezicht in de wereld van professionele verhuizingen. Wij beschikken over alle materialen en deskundige medewerkers die uw verhuizing van A tot Z in goede banen leidt. Of u nu uw woning, kantoor, zorginstelling, laboratorium of school wilt verhuizen. Bij Erkende Verhuizer Van Dijk verhuizingen bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie omtrent het gehele verhuistraject. 

Direct een offerte voor verhuizen in Veghel opvragen kan natuurlijk ook via onze website.

Wist u dat...

 • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
 • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
 • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
 • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Van Dijk verhuizingen

Wij zijn Van Dijk verhuizingen uit Beugen. Met een groot team van gemotiveerde medewerkers staan wij al meer dan 75 jaar klaar met onze dienstverlening.

Ons kapitaal staat niet op de bank, maar werkt iedere dag met zoveel mogelijk plezier op diverse en bijzondere plaatsen. Het zijn onze medewerkers en collega’s! Verhuizer wordt je niet omdat je van sjouwen houdt. Wij zijn verhuizer omdat we affiniteit hebben met mensen en het verlenen van hulp. Eerlijkheid en genegenheid vormen hierbij onze belangrijkste waarden.

Vragen of opmerkingen? Contact ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Makkelijk Verhuizen
groot en klein


Vragen over verhuizen?

Contact