Refurbishen voorbeelden

Oude hoekbureaus refurbishen naar normale bureaus

Creativiteit is een belangrijk uitgangspunt als het gaat om circulair ondernemen en mogelijkheden om te refurbishen: er blijkt vaak meer mogelijk te zijn dan je zou verwachten. Dit is ook de instelling van het team van Mondial Van Dijk Verhuizingen. Op deze manier zijn er laatst voor het Bouwens der Boijecollege oude hoekbureaus omgebouwd tot rechthoekige bureaus.

Als facilitair dienstverlener is het verhuisbedrijf continu op zoek naar manieren om oude materialen en producten te hergebruiken. Dat is soms een uitdaging. Maar, zoals Anne-Marie Rakhorst van het platform Duurzaamheid.nl zei: gewoon doen en klein beginnen. Inmiddels staan er zelfs al een aantal refurbished producten in de webshop

ICE-verhuizer: ICT, cablemanagement en ergonomie

Toen de ICE-verhuizers van Mondial Van Dijk Verhuizingen vroegen om een verplaatsbare gereedschapswagen, besloot het bedrijf dan ook om geen nieuwe wagen te kopen, maar om oude vliegtuigtrolleys om te bouwen en opnieuw te bestickeren met hulp van het bedrijf Fresh Next. De gereedschapswagen, die eruit ziet als nieuw, is een ideaal hulpmiddel voor de ICE-verhuizer. Deze speciaal opgeleide verhuizers houden zich bezig met met ICT-verhuizingen, cable management en het ergonomisch instellen van de werkplek.

Origineel artikel: https://mondial-movers.nl/refurbish/

Vragen over circulair werken?