Verhuisbedrijf Afferden

Gaat u verhuizen van of naar Afferden en zoekt u een geschikt verhuisbedrijf in Afferden om hierbij te ondersteunen? Of het liefst zelf volledig uit handen te nemen? Van Dijk Verhuizingen is de juiste partij voor een soepele, prettige en efficiënte verhuizing. We kijken samen naar wat u precies nodig heeft, wat uw wensen zijn en wanneer het u het beste uitkomt. Onze verhuisspecialisten staan met alle liefde voor u klaar, of het nu om een kleine verhuizing of enorme bedrijfsverhuizing gaat. Onze volledige dienstverlening is gericht op het verlichten van uw stress en werkzaamheden rondom de verhuizing. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Afferden

Er zijn maar weinig plekken in Limburg, Gelderland of Noord-Brabant die geheimen voor ons kent en ook Afferden is daar geen uitzondering op. Sinds jaar en dag helpen onze verhuizers met verhuizingen van en naar Afferden. Met deze ervaringen komen onze verhuizers vertrouwd in de wijde omgeving bij u langs voor uw maatwerk verhuizing. Dit doen we gestructureerd, nauwkeurig en met oog voor uw wensen en behoeften. Ontdek alles over ons specialisme en de persoonlijke manier waarop wij een verhuizing aanpakken. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Afferden

Van Dijk verhuisbedrijf in Afferden levert een totaaldienst. Wij staan u bij tijdens het gehele proces van de verhuizing en nemen indien gewenst alles voor u uit handen, letterlijk. We denken graag mee met uw specifieke wensen om zo tot een maatwerk verhuizing voor u te komen. Onze verhuizers nemen uiteraard het zware werk uit handen, maar onze dienstverlening gaat verder. Aanvullende diensten waar we bij kunnen helpen zijn zowel technisch als praktijk een toevoeging, afhankelijk van wat nodig is. Verhuisbedrijf Afferden Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Verhuizer Afferden

Brengt de rustgevende ligging rondom de natuur en de Maas u naar Afferden? Omgeven door de fraaie natuur ligt het gezellige Afferden en daardoor heeft het verrassend veel te bieden. Een begrijpelijke keuze om naartoe te verhuizen, maar het kan natuurlijk ook dat u juist vanuit Afferden ergens anders heen vertrekt. In beide gevallen staan we u graag tijdens de verhuizing.

Onze verhuizers zijn transparant in het contact, maken duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Deze transparantie en kwaliteit wordt bevestigd doordat wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Dit geeft u op meerdere vlakken zekerheid. Wij verzekeren u een kwalitatieve verhuizing van alle spullen, met oog voor de zorg van uw eigendommen. Bijkomend voordeel is dat wij, als Erkend Verhuizers, verzekerd zijn bij schade. Dus mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw eigendommen, dan zijn deze altijd nog verzekerd.

Kortom, door te kiezen voor Van Dijk als verhuisbedrijf in Afferden, kunt u rustig genieten van alles wat deze sfeervolle plek heeft te bieden. Laat de verhuizing over aan de experts zonder zorgen over uw verhuizing van of naar Afferden.

Erkend Verhuisbedrijf Afferden

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Afferden. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Afferden

Dus, gaat u verhuizen naar Afferden? Wij maken uw verhuizing graag een prettige, aangename gelegenheid met volledige ontzorgen en een soepel traject. Met onze verhuisservice wordt iedere verhuizing een succes.

Bent u klaar om te verhuizen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?