Verhuisbedrijf Bakel

Op zoek naar een goed verhuisbedrijf in Bakel?

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat u kunt vertrouwen in Bakel en omstreken? Ontdek de kwaliteit en expertise van Van Dijk Verhuizingen. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen binnen de gemeente Bakel en de omliggende regio. Of u nu een grote of kleine inboedel heeft, wij bieden professionele verhuisdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet om ons offerteformulier in te vullen of contact met ons op te nemen via 0485 56 2556.

 

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Over Van Dijk verhuisbedrijf Bakel

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Boxmeer. Onze geschiedenis begon in 1945 met het verzenden van pakketten vanuit Nijmegen, pas in 1994 vestigden we ons in Boxmeer. Al jarenlang zijn onze verhuisprofessionals actief in de regio en zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in Bakel. Onze verhuisservice strekt zich uit over de hele gemeente, waardoor wij vertrouwd zijn met alle wijken.

Onze verhuisdiensten in Bakel

Verhuisbedrijf Bakel biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw verhuis behoeften te voldoen. Onze totaaldienst omvat diverse services die afhankelijk van uw situatie en type verhuizing kunnen worden ingezet. Onze diensten omvatten onder andere:

  • Verhuizingen: Wij verzorgen uw verhuizing van begin tot eind.
  • Opslag: Veilige opslagmogelijkheden voor uw bezittingen.
  • Handyman-services: Voor montage en demontage van meubels.
  • In- en uitpakservice: Laat het inpakken en uitpakken aan ons over.
  • Vervoer van grote stukken: Efficiënte verhuizing van grote items.

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Aarzel niet om ons vrijblijvende offerteformulier in te vullen of contact op te nemen via 0485 56 2556.

Uw verhuizer in Bakel

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuizer in Bakel? Bij Van Dijk Verhuisbedrijf Bakel streven we dagelijks naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Kies voor ons als u van plan bent te verhuizen en begeleiding wenst gedurende het hele verhuistraject. Wij nemen alle zorgen en ongemakken die een verhuizing met zich meebrengt, van u weg.

Als erkend verhuisbedrijf zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Dit garandeert u een professionele dienstverlening, verzorgd door ervaren verhuizers in Bakel.

Wij zijn trots op onze status als Erkend Verhuisbedrijf, wat u de zekerheid biedt van een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn vakmensen die specifiek zijn opgeleid voor verhuizingen. Uw bezittingen zijn bij ons verzekerd, wat een extra voordeel is van het werken met een Erkend Verhuisbedrijf.

Erkend Verhuisbedrijf in Bakel

Als verhuisbedrijf hechten wij veel waarde aan het bieden van zekerheid aan onze klanten. Daarom zijn wij, naast ons partnerschap met Mondial Movers, aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hiermee zijn wij een erkend verhuisbedrijf in Bakel. Wat betekent dit voor u? Dankzij dit keurmerk bent u verzekerd van vakkundige verhuizers die uw bezittingen met de grootste zorg behandelen.

Onze professionals zijn niet alleen professioneel, maar vaak ook afkomstig uit de regio. Ze zijn vertrouwd met de omgeving waarin u woont, wat van pas kan komen tijdens een soepele verhuisdag. Onze verhuizers staan bekend om hun klantgerichtheid, proactieve houding en inzet, wat ons onderscheidt van anderen.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

  • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
  • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
  • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Bakel

Gaat u binnenkort verhuizen naar Bakel? Deze historische stad, rijk aan traditie, wacht op u. Met Van Dijk Verhuizingen wordt verhuizen naar Bakel een plezierige ervaring! Onze verhuisservice staat garant voor een succesvolle verhuizing.

Bent u klaar om naar Bakel te verhuizen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw verhuizing naar Bakel.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?