Verhuisbedrijf Deurne

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Deurne dat deskundig en betrouwbaar uw verhuizing kan uitvoeren? Wij van Van Dijk Verhuizingen zijn Erkende Verhuizers, gespecialiseerd in verhuizingen van A tot Z in Deurne en omstreken. Onze verhuisprofessionals gaan graag voor u aan de slag voor verhuizingen van zowel kleine als grote boedels, waarbij we zowel gespecialiseerd zijn in particuliere als zakelijke verhuizingen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Deurne

Sinds jaar en dag verzorgen wij verhuizingen in de regio Peelland en dus zijn we een welbekend verhuisbedrijf in Deurne. Bekend met de gehele regio en dus ook de volledige gemeente Deurne.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Deurne

Van Dijk verhuisbedrijf in Deurne levert een totaaldienst. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over de logistieke ongemakken. Ook planmatig nemen wij alle zorgen uit handen. Onze totaaldienst is op te delen in verschillende diensten die aan bod kunnen komen, afhankelijk van de situatie en het type verhuizing. Verhuisbedrijf Deurne Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Verhuizer Deurne

Zoekt u een verhuizer in Deurne? Als professioneel verhuizer staan en gaan we voor een kwalitatieve verhuizing. Kwaliteit samen met een persoonlijke en goede service richting onze klanten. Leg gerust volledig vrijblijvend uw verhuisplannen aan ons voor en we kijken naar de optimale invulling van het gehele verhuistraject. Wij nemen graag de grootste zorgen weg rondom een verhuizing en besparen u graag de energie en logistieke kwellingen. Als verhuisbedrijf zijn wij aangesloten bij Erkende Verhuizers in haar landelijke netwerk. Dit betekent dat wij werken volgens de landelijke standaarden van Erkende Verhuizers. Hierdoor bent u zeker van een professionele dienstverlening, door een deskundige verhuizer in Deurne. Wij garanderen dat de verhuizing zorgvuldig wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide vakmensen. Daarbij zijn uw spullen verzekerd, om uw laatste zorgen weg te nemen.

Erkend Verhuisbedrijf Deurne

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Deurne. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont of gaat wonen, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons. 

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Deurne

Dus, u bent van plan om te gaan verhuizen (van en/of) naar Deurne? Het charmante dorp, precies gelegen aan de grens van Noord-Brabant en Limburg. Omringt door prachtige natuur in de Peel en met een gezellige dorpskern. Wij als verhuisbedrijf helpen u graag met een zorgeloze verhuizing van of naar Deurne en maken het graag tot een succes. 

Klaar om te verhuizen? Of zit u nog met praktische of financiële vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen (0485 56 2556) of het offerteformulier vrijblijvend in te vullen!

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?