Verhuisbedrijf Horst

Zoek je voor een verhuizing naar een geschikt verhuisbedrijf in Horst? Dan heeft u die hier gevonden. Wij als Van Dijk Verhuizingen zijn Erkende Verhuizers en zijn gespecialiseerd in zowel kleine als omvangrijke verhuizingen in zowel Horst als de wijde omgeving. Maak voor uw verhuizing gebruik van onze vakkundige verhuizers. Wij pakken graag de verhuizing van grote en kleine boedels op en streven altijd naar een soepele verhuizing voor u. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Horst

Al de nodige jaren komen onze verhuizers in de wijde regio, van Venlo tot Roermond en ook zeker in Horst. Vertrouwd in de nabije omgeving, gaan onze verhuizers graag voor u aan de slag met uw geplande en gewenste verhuizing. Onze verhuisdiensten lenen zich voor particuliere, maar ook voor zakelijke verhuizingen van en naar Horst en elders in de omgeving. U bent zich altijd verzekerd van een vertrouwd verhuisbedrijf bij u in de buurt.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Horst

Van Dijk verhuisbedrijf in Horst levert een totaaldienst. Onze taak is het ontzorgen van u als klant, gedurende de volledige verhuizing. Wij nemen logistieke ongemakken of zwaar tilwerk graag op ons, zodat u zich met alle overige zaken rondom een verhuizing kan bezighouden. Onze totaaldienst bestaat uit meerdere diensten die, afhankelijk van wat nodig is, onze verhuisspecialisten kunnen oppakken. Verhuisbedrijf Horst Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Verhuizer Horst

Komt u voor de landelijke, groene omgeving, voor het fietsen, wandelen of vissen of voor de algehele rust in het dorp? Horst heeft voor de liefhebbers veel te bieden en we begrijpen dan ook maar al te goed dat men naar Horst wilt verhuizen. Maar het kan natuurlijk ook dat u juist weg gaat uit Horst, richting een drukkere stad of om andere redenen.

In al deze omstandigheden staan wij graag voor u klaar om te ondersteunen en te ontzorgen tijdens de verhuizing. Onze verhuizers zijn transparant in het contact, maken duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Deze transparantie en kwaliteit wordt bevestigd doordat wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Dit geeft u op meerdere vlakken zekerheid. Wij verzekeren u een kwalitatieve verhuizing van alle spullen, met oog voor de zorg van uw eigendommen. Bijkomend voordeel is dat wij, als Erkend Verhuizers, verzekerd zijn bij schade. Dus mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw eigendommen, dan zijn deze altijd nog verzekerd.

Kortom, door te kiezen voor Van Dijk als verhuisbedrijf in Horst, kunt u rustig genieten van alles wat dit prachtige dorp heeft te bieden. Laat de verhuizing over aan de experts zonder zorgen over uw verhuizing van of naar Horst.

Erkend Verhuisbedrijf Horst

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in Horst. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Horst

Dus, gaat u verhuizen naar Horst? Wij maken uw verhuizing graag een prettige, aangename gelegenheid met volledige ontzorgen en een soepel traject. Met onze verhuisservice wordt iedere verhuizing een succes.

Bent u klaar om te verhuizen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?