Verhuisbedrijf IJsselstein

Op zoek naar een goed aangeschreven verhuisbedrijf voor een verhuizing van of naar Ijsselstein? Zoek dan vooral niet verder! Als Erkende Verhuizer zijn wij als Van Dijk Verhuizingen een garantie voor een goed verzekerde en kwalitatieve verhuizing. Of het nu gaat om een kleine verhuizing of een omvangrijke verhuizing van een volledig bedrijvenpand, onze verhuisspecialisten passen zich aan uw wensen en behoeften aan. Alles gericht op het garanderen van een soepele verhuizing voor u. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf IJsselstein

Sinds jaar en dag komen onze verhuisspecialisten in een groot gedeelte van het land. Van Noord-Brabant, naar nog zuidelijker, tot Gelderland maar ook zeker in IJsselstein en omstreken. Bekend en vertrouwd in de wijde omgeving pakken onze verhuizers graag uw verhuisklus op een gestructureerde manier op. Onze dienstverlening is breed en gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Ontdek onze persoonlijke aanpak en neem vrijblijvend contact op.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf IJsselstein

Van Dijk verhuisbedrijf in IJsselstein levert een totaaldienst. Wij streven naar volledige ontzorgen van u als klant, tijdens het hele proces rondom het verhuizen. Wij zijn er om mee te denken naar de beste manieren van uw verhuizingen, we zijn er uiteraard om het zware werk uit handen te nemen, maar helpen u graag op nog meer vlakken. Aanvullende diensten waar we bij kunnen helpen zijn zowel technisch als praktijk een toevoeging, afhankelijk van wat nodig is. Verhuisbedrijf IJsselstein Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Verhuizer IJsselstein

Kiest u voor de rustgevende omgeving IJsselstein, met haar groen en natuurgebieden? Of toch voor het sfeervolle historische stadscentrum? IJsselstein heeft verrassend veel te bieden en is dan ook een gewilde plaats om naar toe te verhuizen. We gaan er uiteraard vanuit dat u kiest voor IJsselstein, maar het kan natuurlijk dat u de stad juist verlaat voor een andere plaats.

In al deze omstandigheden staan wij graag voor u klaar om te ondersteunen en te ontzorgen tijdens de verhuizing. Onze verhuizers zijn transparant in het contact, maken duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Deze transparantie en kwaliteit wordt bevestigd doordat wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Dit geeft u op meerdere vlakken zekerheid. Wij verzekeren u een kwalitatieve verhuizing van alle spullen, met oog voor de zorg van uw eigendommen. Bijkomend voordeel is dat wij, als Erkend Verhuizers, verzekerd zijn bij schade. Dus mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw eigendommen, dan zijn deze altijd nog verzekerd.

Kortom, door te kiezen voor Van Dijk als verhuisbedrijf in IJsselstein, kunt u rustig genieten van alles wat deze sfeervolle stad heeft te bieden. Laat de verhuizing over aan de experts zonder zorgen over uw verhuizing van of naar IJsseltsein.

Erkend Verhuisbedrijf IJsselstein

Als verhuisbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten zekerheid te geven. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Hierdoor zijn we een erkend verhuisbedrijf in IJsstelstein. Wat betekent dit voor u? Door dit kenmerk bent u verzekerd van opgeleide verhuizers die discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze mensen zijn professioneel en meestal afkomstig uit de regio. Ze zijn bekend met de omgeving waarin u woont, wat handig kan zijn tijdens een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan zijn eigenschappen die u terugziet in onze verhuizers én in ons bedrijfscultuur. En dát onderscheidt ons.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar IJsselstein

Dus, gaat u verhuizen naar IJsselstein? Wij maken uw verhuizing graag een prettige, aangename gelegenheid met volledige ontzorgen en een soepel traject. Met onze verhuisservice wordt iedere verhuizing een succes.

Bent u klaar om te verhuizen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?